Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

7 bin 500 ton yol malzeme serimi gerçekleştirildi

Şereflikoçhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından E-90 karayolu altındaki mahallelerde toplam 7 bin 500 ton yol malzeme çalışmaları gerçekleştirildi. Yolların bakım ve onarım çalışmalarının devam edeceği belirtildi. Gerek Mahalle sakinleri gerekse Mahalle Muhtarları sosyal medya hesaplarından yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Memiş Çelik’e teşekkür ettiler.
Şereflikoçhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından doğalgaz alt yapı çalışmaları tamamlanan noktalarda sürdürülen sıcak asfalt yama uygulamasına müteakiben E-90 karayolu altında bulunan mahallelerde, 2. Etap yol onarım faaliyetleri, yol malzeme serimi ve tesviye çalışmaları devam ediyor.
2. Etap yol bakım ve onarım çalışmalarının gece gündüz demeden hafta sonları da devam ettiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Memiş Çelik; “Kış ayları öncesinde vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin önüne geçilmesi amacıyla yol malzeme serimi ve tesviye çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 8-13 diye tabir edilen en kaliteli mıcır malzeme serimini ana ya da ara arter demeden sürdürüyoruz” dedi.
Belirlenen program dahilinde çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Memiş Çelik; ”Sürdürülen çalışmalarımızda Hacıenbiya ve Emek Mahallelerinde yol malzeme serimi çalışmalarımız tamamlanmıştır. Ekiplerimiz şu anda Tuzla mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor, belirlenen program dahilinde Yeşilova ve Mustafacık mahallesinde de yol onarım ve bakım çalışmalarımız devam edecek. 2 etap yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, 7 Bin 500 ton yol malzeme serimini gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.
Sürdürülen faaliyetlerde, titizlikle çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Çelik; “Hiçbir hemşehrimizin mağduriyet yaşamaması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan malzeme serimi çalışmalarımız Escort bayan önümüzdeki yıl gerçekleştireceğimiz asfalt serim çalışmaları öncesinde alt yapı oluşturma niteliği taşıyacaktı” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat