Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

BAŞKAN ÇELİK, SAĞLIKÇILARDA İFTARDA BULUŞTU

İlçe Belediyesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolaysıyla sağlık çalışanlarına yemek düzenlendi. İftar sofrasında Sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Çelik, Sağlık çalışanlarına; “ Allah sizlerin yokluğunu göstermesin” dedi.
Yemeğe; Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Memiş Çelik, ilçemiz Hastane Başhekimi Dr.Mehmet Ali Sağlam ile hastane ve sağlık ocaklarından yöneticiler, doktorlar, hemşireler, temizlikçi, güvenlikçiler olmak üzere 400’e yakın sağlık çalışanı katıldı.
Ezanın okunmasıyla açılan iftarlar, konuşmalarla devam eti.
İlk konuşmayı yapan Başhekim Dr. Mehmet Ali Sağlam; “Hastanemizde bir yıldır görev yapmaktayım. Bir yıl içerisinde Başkanımızın gerçekten hastanemize hem tıbbi cihaz donanım bakımından hem de doktorların tayini bakımından Bakanlığımızdaki üst yöneticilerle yaptığı görüşmeler sayesinde şu anda kadromuz 100’e yakın. İnşallah ayın 22’sinde Kardiyolojiyle ilgili süreçte tamamlanırsa hastanemizin eksiği kalmayacaktır. Ortopedi Polikliniğimiz açılmış, bugün ilk ameliyatlarını da yapmıştır. Hepinizin bilgisine. Herkesi sizlerde bilgilendirirseniz iyi olur. Kulak, burun, boğazcımız 10 güne kadar geliyor. Geriye Kardiyoloji kalıyor. O konuyu da hallettik mi hastanemizde bir sıkıntı ve eksik kalmayacak. Bu konuda, Belediye Başkanımız çok çok teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımıza ve MHP ilçe Başkanımıza da çok teşekkür ederim ortak çalışmalarından dolayı. Sizlerin de desteğiyle halk açısından daha iyi bir duruma geleceğine umut ediyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Memiş Çelik de konuşmasında; “Bugün 14 Mart Tıp Bayramı. Yaklaşık 2 yıl öncede planladık. Bazı aksiliklerden bir araya gelemedik, bu ramazan ayında geldik. Teşekkür ediyoruz davetimize icap ettiğiniz için. Tabi sizlerin hakları ödenmez. Biz bunu pandemide gördük, bu millete ne kadar fedakârca çalıştığınızı biz unutmadık. Hiçbir zaman da unutmayacağız. Hele hele birkaç günde bir rahatsızlığımız var, hastanemize sık sık gelip gidiyoruz. Doktorlarımıza, hemşehrilerimize yakından ilgilendikleri için çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isteriz. Allah sizlerin yokluğunuzu göstermesin. Bu arada ramazan ayının da sizlere ve ailelerinize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 14 Mart Tıp Bayramınızı da kutluyorum.” şeklinde konuştu.
Son olarak konuşma yapan Kaymakam Zafer Engin de; “Ben de 14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyorum. Ramazanınızı tebrik ediyorum. İnşallah sağlıkla, sıhhatle nice ramazanlara rabbim bizleri ulaştırsın. Görevlerinizde muvaffakiyetler diliyor, tekrar gününüzü kutluyorum.” İfadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından iftar yemeği sohbetle sonlandı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat