Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

BAŞKAN ÇELİK’TEN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Belediye Başkanı Memiş Çelik Eğitim ve Öğretim hayatına yeni başlayan 14 okulda 394 1. Sınıf öğrencisine, 14 parçadan oluşan kırtasiye seti hediye etti.

Yeni eğitim ve öğretim yılının korona virüs pandemisi nedeniyle bazı tedbirler eşliğinde başlamasıyla birlikte, Belediye Başkanı Memiş Çelik, yüz yüze eğitime başlayan 1. Sınıf öğrencilerine hoş geldin hediyesi gönderiyor.

14 parçadan oluşan kalemden, boya çeşitlerine, defterden kırtasiye ürünlerine kadar,  temel ihtiyaçları karşılayacak olan hediye seti ilçe genelinde, okula başlayan tüm ilkokul 1. Sınıf öğrencilerine ulaştırılıyor.

Belediye Başkanı Memiş Çelik yürütülen çalışmayla ilgili yaptığı açıklamasında; “Pandemi sürecinde öğrencilerimizi unutmayarak her öğrencimizin evine kitap hediyelerini yollamıştık, ilkokul 1. Sınıf öğrencilerinin yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte, 14 Mersin yeni escort bayanlar parçadan oluşan hediye setlerimizi öğrencilerimize ulaştırıyoruz. Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı olarak her zaman eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Okula başlayan minik yavrularımıza mektup ile seslenen Belediye Başkanı Memiş Çelik öğrencilere şu şekilde seslendi;

“Sevgili çocuklar;

Ailenizde başlayan eğitim ve öğrenim sürecinin, ikinci adımını artık okula başlayarak atmış bulunuyorsunuz. Bu uzun eğitim maratonunda başarılarla dolu öğrenme yaşantınızda, bizlerin gurur kaynağı olarak, ülkemizi müreffeh milletler arasında yer almasını sağlamak için, var gücünüzle çalışacağınıza ve başaracağınıza inancımız tam.

Yarınlarımızın teminatı olan siz değerli yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. İyi yetiştirilmiş bir neslin ülkemizin en büyük sermayesi olduğu bilinciyle, sizlerin mutluluğu ve başarılarınız için bizler her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.

Kıymetli velilerimiz;

Gözünüzün nuru yavrularınızın okul heyecanını, en az sizin de onlar kadar yaşadığını biliyor, evlatlarınızın okula başlamasından dolayı sizleri kutluyorum..

Sevgili öğrenciler; tüm bu duygu ve düşüncelerimle yeni eğitim ve öğretim yılının size ve eğitim camiasına başarı ve mutluluklar getirmesini temenni ediyor, gözlerinizden öpüyorum” Dedi.

ATILGAN TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanlığı tarafından öğrencilere verilen hediye seti sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan teşekkür etti. Atılgan; “ Şereflikoçhisar Belediye Başkanımız okula başlayan 1. sınıf öğrencilerimize okula başlangıç kırtasiye seti hediye etti. İlçemizde bulunan 14 okulumuzdaki 394 öğrencimize dağıtım yapılacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Belediye Başkanlığına öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat