Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Celal Ünsal; “Makam kapılarını sökerek, erişebilir olacağız”

Memleket Partisi İlçe Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Ünsal, açıklama yaparak 31 Mart Yerel seçimlerinde destek istedi.
Ünsal açıklamasında, hiçbir zaman menfaat çıkar siyaseti yapmadığını ve doğru bildiği yoldan da asla çıkmadığını belirtti.
“Sizlerin teveccühüyle göreve geldiğimizde bana göre çok önemli projelerimizden bir tanesi makam kapılarını sökerek erişilebilir olacağız.” Diyen Celal Ünsal, konuşmasının tamamında şunları söyledi;
Değerli hemşerilerim,
Sizlerin bildiği gibi ilçemizde uzun yıllardır siyaset yapıyorum. Bugüne kadar siyasi ve özel yaşamımda hiçbir kuruma, hiçbir partiye, partiliye ve özel şahıslara herhangi bir hakaret, kötü söz söylemedim. İftira ve karalama yapmadım. Menfaat çıkar peşinde koşmadım. Eğer isteseydim bir belediyenin şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği alabilirdim, işe ihtiyacı olan fakir fukaranın önüne geçer, listenin en başına kendimi yazar, belediyede işe girebilirdim. 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olabilirdim. Ama hiçbir zaman menfaat çıkar siyaseti yapmadığım gibi doğru bildiğim yoldan da asla çıkmadım.
Aynı azim ve kararlılıkla şimdi geldik 31 Mart 2024 mahalli idareler ve genel seçimleri sürecine:
Sevgili hemşerilerim, öncelikle ilçemizden göçü engelleyeceğiz (mevcudu koruyamaz isek üzerine bir şey koyamayız.). Daha sonra nüfusumuzu arttıracak ayağı yere basan, uçuk kaçık olmayan bazı projelerimizi zaman zaman açıkladık ve açıklamaya devam ediyoruz. Bu projeler rahatlıkla hayata geçebilecek, insan yaşamını kolaylaştıracak, esnafın ticaretine katkı sağlayacak, sosyal ve kültürel faaliyetleri geliştirecektir. Yine ilçemize gelen doktor, öğretmen ve diğer memurların zoraki tayinler ve görevlendirmeler ile değil de isteyerek ilçemize gelmelerini ve burada kalmalarını sağlayacaktır.
5 yılda 5 kreş ve gündüz bakım evi projesini hayata geçireceğiz. Aynı zamanda yaşlı bakım evi projemizle bir taraftan ilçe dışında, yurt dışında yaşayan çocuklarını rahatlatırken diğer taraftan yaşlılarımıza sahip çıkacağız.
Tuz Gölü’nden faydalanarak ilçemizde sağlık turizmini geliştirecek, ayrıca turizmi cazip hale getirerek yatırımcı gelmesini sağlayacağız.
Başarılı öğrencilerimizi bursla ödüllendireceğiz.
Değerli hemşerilerim, bazı projelerimizden kısaca bahsettim. Önce Allah’ın izni, sonra sizlerin teveccühüyle göreve geldiğimizde bana göre çok önemli projelerimizden bir tanesi makam kapılarını sökerek erişilebilir olacağız. Hemşerilerimizin belediye hizmetlerine eşit ve adil erişimini sağlayacağız.
Saygılarımla.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat