Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

CHP Sahada!

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı Evren ve İlçemizi ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Hikmet Akıllı ve CHP Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Turgut, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı Evren’i ziyaret ettiler. İlk olarak Evren İlçesine geçen heyeti Evren İlçe Başkanı Doğan Erdoğan karşıladı. Burada İlçe Başkanından İlçesine ait sorun ve sıkıntıları dinleyen İl Başkanı Akıllı ve beraberindeki heyet daha sonra Halk Pazarına giderek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Burada esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Akıllı, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Esnaf ve vatandaşlara CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çiftçilere ve esnaflara yönelik hazırlamış olduğu çözüm önerileri hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra heyet Evren İlçesine bağlı Mahalleleri ziyaret ederek, hem mahalle muhtarları hem de köylerde bulunan vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek gerekli notları aldılar.

TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

CHP İl Başkanı ve beraberindeki heyet daha sonra ilçemize gelerek İlçemizde vefat eden emekli öğretmen Parti Üyesi Raşit İldeş ve Gazeteci Mustafa Yücel’in için taziye ziyaretlerinde bulundular. Heyet daha sonra ilçemizden ayrıldılar.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat