Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANI GÜRAY ÖZCAN OLDU

Kamuoyu tarafından merakla beklenilen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Şereflikoçhisar İlçe Başkanı geçtiğimiz günlerde belli oldu. İlçemiz genç iş adamlarından Güray Özcan Deva Partisi İlçe Başkanı oldu.

Türkiye genelinde kurumlaşmaya devam eden DEVA Partisi’nin Şereflikoçhisar İlçe Başkanı  Güray Özcan oldu. Özcan’a görev yetkisini DEVA Partisi Ankara İl Başkanı  Ali Güven verdi.
Görev tesliminin ardından açıklamalarda bulunan Güray Özcan; Saygıdeğer Şereflikoçhisar’lı Hemşehrilerim diyerek başlamış olduğu açıklamasına; “ Değerli Ankaralılar, Ankara, herhangi bir ülke başkentinden çok daha fazlasını ifade etmektedir. Bu kent, vatanımızın yeniden doğduğu, Meclis’in açıldığı, Kurtuluş Savaşı’mızın yönetildiği kenttir. Ankara’nın ruhunda, dokusunda zafere ve özgürlüğe inanç vardır. Ankaralılar, Allah’tan başka kimseye kul köle olmaz. Hiçbir şahsa, aileye, zümreye biat etmez.  Bozkırın ortasında, önce bir direniş karargâhı, sonrasında ise vatanımızın başkenti olan şehrimiz, hiçbir zaman tutsaklığı kabul etmemiştir, bundan sonra da etmeyecektir” dedi.

Vatanımızı işgalden, tutsaklıktan kurtaran mücadelenin filizleri nasıl Ankara’da yeşerdiyse; çağımızda da Ankara; Türkiye’yi huzura, güvene, mutluluğa ulaştıracak hareketin öncüsü olacaktır diyen Deva Partisi İlçe Başkanı Güray Özcan; “ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının iradesi, bugün hala Ankaralıların kalbinde olan iradedir. Bu uğurda şehit düşmüş, gazi olmuş halkımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Ankara, Cumhuriyetin ilan edildiği tarihten bu güne kadar tam 97 yıllık bir cumhuriyet başkentidir. Cumhuriyet,  milletin egemenliği kendi elinde tuttuğu bir devlet biçimini ifade eder. Egemenliğin bir kişi veya grupta değil, tüm halkta olduğunu simgelemektedir. Ancak, cumhuriyet tek başına, demokrasi olmadan bir anlam ifade etmemektedir.  Demokrasinin olmazsa olmazları;  özgürlük, eşitlik, çok partili sistem ile temel hak ve özgürlüklerin korunmasıdır” dedi.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti, pırıl pırıl bir siyasi partiyle tanıştı. Ülkeye ve halkına dair umutları olan, her alanda çözüm planları hazır bir iradeye kavuştu diyen Özvan; “Deva Partisi’nden bahsediyorum. Ekonomide, eğitimde, sağlıkta, iç ve dış politikada, demokraside, yargıda doğru çözümleri olan; Şereflikoçhisar’ın öz evladı,  hemşerimiz ve liderimiz Sayın Ali BABACAN önderliğindeki Deva Partisi; Türkiye’de dertlere Deva olacak planlamaya sahiptir. Halkımızın yaşadığı tüm sıkıntıların çaresi DEVA Partisi’dir. Ben de bu şehrin ve ilçenin bir evladı olarak, elimi taşın altına koymaya karar verdim. Siz kıymetli hemşehrilerime, DEVA Partisi Şereflikoçhisar İlçe Başkanı olarak atandığımı duyuruyorum” dedi.

Özcan açıklamasına; “Beni bu kutsal göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a, İl Başkanımız Sayın Ali Güven’e teşekkür ediyorum. Bu kadro içinde görev almış olmaktan onur duyduğumu; en kısa sürede İlçemizde temiz, dürüst, onurlu insanlarla birlikte teşkilatlanma evresini tamamlayacağımızı belirtir, bu vesileyle Cumhuriyeti’mizin 97. yılını kutlar, saygılar sunarım” diyerek son verdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat