Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ercan Alıcıoğlu; “CHP’den Aday Değilim”

Ercan Alıcıoğlu, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan adayı olacağı yönündeki ilçe kamuoyunda, sosyal medya ve yazılı basında çıkan haber ve yorumlar üzerine gazetemize yazılı bir açıklama gönderdi.
Alıcıoğlu açıklamasında şunları söyledi;
“31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak sosyal medya ve yazılı basında şahsımın CHP’den Belediye Başkan Adayı olabileceğimle ilgili haber ve yorumlara net ve kesin açıklamamdır.
Anılan siyasi partiye, açıklamış oldukları müracaat tarihinde de adaylığım konusunda ne yazılı, ne de sözlü bir talebim söz konusu olmamıştır. Basında çıkan haber ve yorumlara sessiz kalma nedenim, İlçemiz ile ilgili görüş ve düşüncelerime kıymet veren değerli hemşehrilerim ve arkadaşlarımın da böyle olası bir adaylığa olumsuz baktıklarını müşahede etme imkanı buldum. Bu süreçte tüm siyasi partilerin adayları hatta meclis yapılanmaları da netleştikten sonra şahsımla ilgili olası yol haritamı önümüzdeki günlerde bizzat basın açıklaması ile siz değerli hemşehrilerim ile paylaşacağımı bildirir, saygılar sunarım.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat