Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

EYYÜP DOĞAN’DAN ANDAÇ’A CEVAP “17 yıllık yöneticilik yaptığım CHP’de kendisini hiç görmedim”

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Eyyüp Doğan, İsmet Andaç’a yönelik;” 17 yıllık yöneticilik yaptığım CHP’de kendisini hiç görmedim” diyerek basın açıklaması yaptı.
25 Şubat 2021 tarihli sayımızda, CHP’den ihraç edilen Belediye Meclis üyesi İsmet Andaç tarafından neden ihraç edildiğine yönelik yaptığı açıklamasına karşın CHP Belediye Meclis Üyesi Eyyüp Doğan yaptığı basın açıklamasıyla cevap verdi.
Eyyüp Doğan’ın basın açıklaması ise şöyle;
“25 ŞUBAT 2021 Perşembe günkü gazetenizde şahsıma yönelik atıfta bulunan CHP belediye meclis üyeliğinden ihraç edilen arkadaşımız İsmet Andaç’ın şahsımla ilgili o zad diyerek yapmış olduğu basın açıklamasına cevap vermek istiyorum.
12 Eylül darbesiyle kapatılan CHP, 24 OCAK 1993 yılında yapılan olağan kongrede yönetici olarak görev aldım.
2010 yılını şubat ayına kadar geçen süre içerisinde 2 dönem İlçe Başkanlığı, 1 dönem belediye meclis üyeliği yaptım. 2019 yılında yapılan 31 Mart yerel seçimlerinde genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda ittifak adayının İYİ Partili olmasına karar vermiştir.
Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsilen şahsıma yapılan belediye meclis üyeliğine, adaylık teklifini il başkanımla, arkadaşlarımla görüşerek kabul ettim.
Arkadaşımız, kendisine karşı husumet beslediğine, bunun sebebinin de benim büyükşehir belediye meclis üyeliğini seçilememiş olmamdan kaynaklandığından bahsediyor. Ben ilçe başkanı olarak iki dönem belediye meclis üyelerinin grup başkanlığını yaptım, öyle bir kinimde, hırsımda yok.
Benim belediye meclis başkanlığına verdiğim bir önergeye red oyu kullandığını zaten herkes görüyor, Meclis toplantısı canlı yayınlanıyor.
Benim o önergeyi verirken kendisiyle görüş alışverişinde bulunmadığımdan bahsediyor. Görüş alışverişi sokakta, kahvede yapılmaz. Gelseydin partiye görüşürdük. O önergeyle ilgili belediye başkanı Sayın Memiş Çelik, bana hitaben, “abi önergeye ne gerek var şifayen de söylesen olurdu” sözlerine karşı bende, “başkanım söz uçar, yazı kalır önergenin oylanmasını istedim”, oylandı ve birlikte reddettiniz.
Arkadaşımız, yıllardır Cumhuriyet Halk Partili olduğunu, yıllarca hizmet ettiğini, çok emeği olduğundan bahsediyor. Herhalde hangi partiye hizmet ettiğini unuttu. 17 yıllık yöneticilik yaptığım Cumhuriyet Halk Partisinde hiç görmedim kendisini.
Son olarak tekrar etmek istiyorum: şahsımla ilgili zat kelimesinin değerlendirmesi Şereflikoçhisar halkın takdirine bırakıyorum. Saygılarımla”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat