Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Havuzun açılışı yapıldı

Cumhurbaşkanlığı’nın talimatları, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan  portatif havuzun açılışı yapıldı.

Çarşamba günü sabah saatlerinde yapılan ve Virüs nedeniyle çok az sayıda kişinin katıldığı açılışa; Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Memiş Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İzzet Nurten, İlçe Müftüsü İsmail Göksu, İlçe Halk Eğitim Müdürü Şahin Yiğit katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İzzet Nurten; “Cumhurbaşkanlığımızın talimatları gereği, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu öncülüğünde, “Yüzme bilmeyen kalmasın” edilmeye başlanmıştır. İlçemiz kapalı spor salonu bahçesine inşa edilen 10×20 m büyüklüğünde 1.25 cm derinliğindeki yüzme havuzunun amacı, öncelikle İzmir model escort 7-12 yaş grubu olmak üzere gençlerimizin yüzmeyi öğrenmelerini sağlamaktır. Ankara İl Müdürlüğümüz tarafından Yüzme Antrenörü ve Cankurtaran görevlendirilmiş olup güvenlik görevlileri tarafından korunmaktadır. Havuzumuzda covid-19 pandemi kurallarına uygun eğitim verilecektir. Hijyeniktir” dedi.

Havuzumuzun çevre düzenlenmesi, su dolumunun yapılması ve her konuda kurum olarak bizlere katkı sağlayan Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik’e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum diyen Nurten; “ Kurumlarımızı ve halkımızı pandemi nedeniyle davet edemediğimiz için özür diliyorum. Şereflikoçhisar Gençliğine ve halkına hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra havuzun açılış kurdelesini Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Memiş Çelik ve Ak parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan kesti.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat