Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

“Hem nakliye parası ödemeyeceğiz hem de zaman kaybı yaşamayacağız” TEŞEKKÜRLER MEMİŞ BAŞKAN!

İlçemiz Genç İşadamlarından ve hayvancılıkla alanında da hizmet veren Samet Arıduru, Belediye tarafından yaptırılan ve Pazartesi günü açılışı yapılan Canlı Hayvan Pazarı’ndan memnun olduğunu belirterek, “hem nakliye parası ödemeyeceğiz hem de zaman kaybı yaşamayacağız” diyerek Belediye Başkanı Memiş Çelik’e teşekkür etti.
İlçemiz Genç İşadamlarından Samet Arıduru, Belediye tarafından yaptırılan ve Pazartesi günü açılışı yapılan Canlı Hayvan Pazarı’ndan memnun olduğunu belirterek, yapılan çalışmadan dolayı son derece memnun olduğunu ifade eden açıklama yaptı.
Gazetemiz muhabiri ile görüşerek Canlı Hayvan Pazarı ile düşünceleri aktaran ve Başkan Memiş Çelik’e teşekkür eden Genç iş adamı Samet Arıduru; “İlçemizin en büyük geçim kaynağı çiftçilik ve büyükbaş, küçükbaş hayvan yetiştiriciliğidir. Coğrafi koşulları uygun toprakları verimli meraları bir o kadar da geniştir. Her bir aileden bir kişi mutlaka geçimini çiftçilik veya hayvancılık ile sağlamaktadır.
İlçemiz adına çok geç kalınmış bir kalkındırma projesi bu gün faaliyete geçirildiği için genç bir büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricisi olarak çok mutluyum. İlçemize çok büyük bir yatırım olarak görüyorum biz elimizdeki hayvanları Aksaray-Kırşehir illerindeki hayvan pazarlarında satış yapmak için götürüyorduk, nakliye parası zaman kaybı yaşıyorduk.
Bu canlı hayvan pazarının kurulması ile ne fazla nakliye parası ne de zaman kaybı yaşayacağız artık. Kendi malımızı kendi ilçemizde satıp, ilçe ekonomisine katkı sağlayacağız. Çevre illerden ve ilçelerden üreticiler, celepler gelerek elimizdeki yetiştirdiğimiz hayvanları alacaklar. İlçeye büyük bir ekonomik katkı sağlayacağından şahsım adına çok eminim. Nakliyecisi kazanacak, çaycısı kazanacak, lokantacısı kazanacak, üreticisi kazanacak kısaca bizim ilçemiz kazanacak.
Belediye başkanımız Memiş Çelik’e, ilçemiz için kazandırdığı böyle büyük ve geç kalınmış bir projeyi faaliyete geçirdiği için çok teşekkür ederim, geç kalmak yapılması gerekenleri unutmak, yapmamak anlamına gelmez tam tersi yapılması için çaba göstermek, gün yüzüne getirip halkın yararına ilçe ekonomisine katkı sağlamak için yapmaktır.
Memiş Başkan, bunu çok güzel bir şekil de canlı hayvan pazarını yaparak göstermiş bulunmaktadır. Kendilerine başarılarının devamını diler, emeği geçen herkese teşekkür ve şükranlarımı borç bilirim” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat