Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Burak Kocabeyoğlu görevine başladı

Yeni İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Burak Kocabeyoğlu, görevine başladı. Burak Kocabeyoğlu, aynı zamanda atletizm branşında eski Türkiye rekortmeni ve Balkan şampiyonu ve atletizm Milli Takım Antrenörlüğü görevinde de bulundu.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İzzet Nurten, 15 Ocak’ta emekli olduktan bir ay sonra yerine yeni İlçe Gençlik ve Müdürü olarak görevlendirilen Burak Kocabeyoğlu, görevine başladı.
Burak Kocabeyoğlu’nun, Ankara İl Spor Müdürlüğü’nde Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora yönlendirme projesi Ankara koordinatörlüğü görevinde iken ilçemize Spor Müdürü olarak görevlendirildiği öğrenildi.
Aslen Yozgat’lı olan Burak Kocabeyoğlu, Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde lisansını tamamladıktan sonra Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor alanında da Yüksek lisansını tamamladı.
Aynı zamanda atletizm branşında eski Türkiye rekortmeni ve Balkan şampiyonu ve atletizm Milli Takım Antrenörlüğü görevinde de bulunan İlçe Spor Müdürü Burak Kocabeyoğlu’na İlçemize hoş geldiniz diyor, yeni görev yerinde de başarılar diliyoruz.
ATLETİZM KURSU AÇILACAK
Gazetemiz Muhabiri Zeynep Görgülü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Burak Kocabeyoğlu’na, hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Gençlik Merkezi’ni gezdirerek yapacağı çalışmalar hakkında kısaca bilgi veren Müdür Burak Kocabeyoğlu, Merkeze atletizm kursunun açılacağını belirtti.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat