Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlçemizin %90 doğalgaz ana şebeke hattı döşemesi bitti

2017 yılından bu tarafa geçen 4,5 yıl içerisinde ilçemizde OSB’de dahil imar durumu uygun yerlerin %90’nın doğalgaz ana şebeke hattı döşemesinin bittiği belirtildi. Kalan %10 kısmının da bu yılın Ağustos ayının sonu gibi bitirilmesi hedefleniyor.
İlçemize 2017 yılında gelen doğalgaz, günümüze kadar hem şebeke hattı döşeme çalışmaları yapıldı hem de abone işlemleri yapıldı.
2022 yılına kadar yani toplam 4,5 yıl içinde imar durumu olan yerlerin OSB’de dahil %90 kısmının doğalgaz ana şebeke hattı döşemesinin bittiği, kalan %10 kısmının da bu yılın Ağustos ayının sonu gibi bitilmesinin hedeflendiği öğrenildi.
Şereflikoçhisar Başkent Bölge Şefi Erhan Orhan Uzun konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Şereflikoçhisar’ın 2017 yılından bu tarafa imar durumu uygun olan yerlerin %90 şebeke hattı döşeme fatih escort çalışmaları tamamlandı. Kalan %10 kısmı ise bu yılın Ağustos ayının sonu gibi bitilmesi düşünülüyor” dedi.
Bu yılki doğalgaz çalışmalarının Mayıs ayında başladığını belirten Erhan Orhan Uzun, doğalgaz şebeke hattı döşeme çalışmalarının olduğu yerlerin yamasını anlaşma gereği ilçe Belediyesi tarafından atılacağını ifade etti.
Bugünlerde Mustafacık, Sarıkaya ve Yeşilova mahallelerinde hem şebeke hattı döşeme çalışmalarının hem de kutu koyma gibi çalışmalarının olduğunu da söyleyen Uzun, 2017 yılından günümüze kadar doğalgaz abone sayısının da yaklaşık toplam 10 bine yükseldiğini ifade etti.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat