Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İLK KURSİYERLER KURSU TAMAMLADI

Belediye Başkanı Memiş Çelik’in talimatları doğrultusunda, “Yüzme bilmeyen kalmasın” sloganıyla başlatılan yüzme kurslarında, ilk kursiyerler kursu tamamladı.
Mehmet Aktaş Aile Piknik alanı içerisinde hizmet veren Şereflikoçhisar Belediyesi Sosyal Aktivite Merkezi’nde sürdürülen yüzme kurslarına, ilçe halkımızın ilgisi yüksek oldu.
“Yüzme kurslarımız devam ediyor” diyen Belediye Başkanı Memiş Çelik; “Yüzme bilmeyen kimse kalmasın diyerek başlattığımız yüzme kurslarımız kategoriler halinde kadın ve erkek hemşehrilerimizi kapsayacak şekilde düzenlendi. Yetişkin ve çocuklar olarak kategorize edilen yüzme kurslarımız devam ediyor.” dedi.
Şereflikoçhisar Belediyesi olarak özellikle gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesi konusunda hassasiyet gösterildiğini de ifade eden Başkan Çelik; “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek ve spora yönlendirmek adına yaz futbol kursu, yüzme kursu gibi etkinlikler düzenliyoruz. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz sportif etkinliklere sevgili gençlerimizi ve hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat