Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Jandarma Trafikten Ağır Cezalı Tonaj Uygulaması

İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekipleri tarafından İlçemiz Yeşilova Mahallesi Hındıllı Yaylası yolu üzerinde ağır cezalı tonaj uygulaması yapıldı. 70 bin TL’ye kadar tonaj cezasının yazıldığı uygulama dolayısıyla, vatandaşların tonaj konusunda dikkatli olması gerektiği ifade edildi.
Konuyla görüştüğümüz İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı; “Devletin milli serveti olan yolların aşırı zarar görmesini önlemek, olası kazaları engellemek ve vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Mutlucan Tuz ve Koyuncu Tuz yolları üzerindeki araçlarda tonaj uygulaması yaptık. Yapmaya devam edeceğiz de.
Ayrıca özellikle plakasız motosiklet ve sürücü belgesiz motosiklet kullanım oranlarının arttığı bilgisinin aşırı şekilde tarafımıza iletildiğinden bu konuya ayrıca ağırlık verilecektir. Plakasız ve sürücü belgesiz olan motosikletler toplanıp oto parka teslim edilecektir. Sürücü belgesiz olan motosiklet sürücülerine 12 bin TL, kullandırana da 12 bin TL olmak üzere toplam 24 bin TL cezai işlem uygulanacaktır.” denildi.
Tonaj uygulamasının sık sık devam edeceği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat