Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kadir Özden Mazbatasını Alarak İlçe Başkanı Oldu

Kadir Özden, Uluslararası Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Başkanı Mehmet Barbaros Öztürk’den mazbatasını alarak Uluslararası Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı ilçe Başkanı oldu. Çalışmalarına başlayan Kadir Özden; “Biz ayrımcılık değil herkesi kucaklayacağız. Bizim tek derdimiz Şereflikoçhisar’ın sorunu ve gençlerimizin işsizlik problemidir” dedi.
Kadir Özden, Uluslararası Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Başkanı Mehmet Barbaros Öztürk’den mazbatasını alarak Uluslararası Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı ilçe Başkanı oldu.
Uluslararası Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı ilçe Başkanı Kadir Özden, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yusuf Özdemir ile görüşen Başkan Kadir Özden, Uluslararası Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Başkanlığı döneminde yapacakları hakkında bilgi verdi.” Biz ayrımcılık değil herkesi kucaklayacağız. Bizim tek derdimiz Şereflikoçhisar’ın sorunu ve gençlerimizin işsizlik problemidir” diyen Kadir Özden; “31 Ağustos 2021 tarihinden itibaren Uluslararası Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı İlçe Başkanlığı’nı şahsımıza verdiler.
18 kişilik bir yönetim oluşturduk. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ile Başkan ve Başkan Yardımcılarımızla birlikte dün Genel Merkezimize gittik. Uluslararası Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı Başkanımız Mehmet Barbaros Öztürk’den mazbatamızı aldık. Ve ya Allah, Bismillah diyerek görevimize başladık.
İlk işimiz büromuzu açıp, Şereflikoçhisar halkının dertlerini dinlemek ve dertlerine deva olmak istiyoruz. Güncel politikalardan değişik bir politika izleyeceğiz. Biz ayrımcılık değil herkesi kucaklayacağız. Bizim tek derdimiz Şereflikoçhisar’ın sorunu ve gençlerimizin işsizlik problemidir. Biz bunu Genel Merkezimizde görüştük. Genel Merkezimizde, yukarda meclisimizde görüşecek. Allah’ın izniyle burada birkaç gencimize faydalı olabilirsek ne mutlu bize. Tek amacımız bu.
Uluslararası Osmanlı Seferberlik Halk Harekatı, 1996 yılında yurt dışında kurulan bir harekat. O yıllarda yurt dışında bütün hemen hemen tüm illerde var. 15 Temmuz darbe girişiminden sonrada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı çağırmasıyla birlikte Türkiye’de yapılanmaya başlamıştır. Şuanda 81 ilde yapılanmalarımız devam ediyor. Şereflikoçhisar’da da bize nasip oldu. Bizler de bu göreve layık olacağız” şeklinde konuştu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat