Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kaymakam Zafer Engin’den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Kaymakam Zafer Engin bir mesaj yayınladı.
Mesajında; “15 Temmuz 2016 günü, bir dönemin acı, ancak şanlı bir hatırası olarak Türk Demokrasi Tarihine kazınacak bir demokrasi zaferidir” diyen Kaymakam Zafer Engin’in mesajının tamamı ise şöyle;
“15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY), Milli irademize ve ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı, hain bir darbe girişiminde bulunmuştur.
Bu hain darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve kararlı iradesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülkesine, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkma azmi ve kararlılığı, Emniyet güçlerimizin şanlı cansiperane direnişi ve aziz Milletimizin ölüme meydan okuyan asil duruşu sayesinde hedefine ulaşamadan engellenmiştir.
15 Temmuz 2016 günü, bir dönemin acı, ancak şanlı bir hatırası olarak Türk Demokrasi Tarihine kazınacak bir demokrasi zaferidir.
Bizlere düşen sorumluluk, şehitlerimizin emaneti olan bu güzel vatan topraklarına aynı inanç ve kararlılıkla sahip çıkarak ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara karşı uyanık olmak ve mücadeleyi aynı kararlılıkla yürütmektir.
Bu duygu ve düşüncelerle; vatan uğrunda canlarını feda eden 15 Temmuz Şehitlerimiz olmak üzere, Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlık ve şifalar temenni ediyorum. İradesine, demokrasisine ve istiklaline, canı pahasına sahip çıkan milletimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat