Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Koçak’tan REKLAM KOKAN HAREKETLER

Ticaret Odası Başkanı Levent Koçak’tan reklam kokan hareketler. istanbulun bu yakası olan avrupa yakası escort kızlarına web sayfamızdan erişebilirsiniz. Yaklaşık 1 sene önce Salça fabrikası ve kurutma tesisi kuracağını söyleyen Koçak, hedefine ulaşamayınca, çareyi Tuz Gölü’nün üzerinde Domates kurutmakta buldu.

Ticaret odamızın, çalışkan, birleştirici ve yakışıklı Başkanı Levent Koçak bırakın ilçemizi, Ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek Tuz Gölü’nün üzerinde Domates kuruttu. Yaklaşık 1 yıl önce yapmış olduğu toplantılarda İlçemiz de Salça Fabrikası ve Domates kurutma tesisi kuracağını ifade eden ancak bir sene geçmesine rağmen Salça fabrikası adına somut bir yapı yapılmayan Fabrika sonrası adeta çıkar yol bulamayan Başkan Koçak, çareyi Tuz Gölü’nün üzerinde Domates kurutmakta buldu. Konu ile ilgili İlçemizdeki tüm basın mensuplarına haber veren ve gazetemize Ambargo koyduğu için çağırmayan Koçak, Tuz Gölü’nü üzerinde şimdilik 1 ton Domates kuruttuklarını ve devamının geleceği müjdesini verdi.

Ülkemizde bir ilki gerçekleştiren Koçak’ın bu çalışması kamuoyu tarafından “Reklam Kokak Hareketler” olarak değerlendirildi.

Hijyen kurallarının hiçe sayıldığı, maskelerin takılmadan işlem yapıldığı Domates kurutma tanıtımı sonrası, birçok vatandaşımızın da ilerleyen günlerde hiçbir kurumdan izin almadan Tuz Gölü üzerinde Domates kurutması bekleniyor.

SALÇA FABRİKASINI KURACAK YATIRIMCI YOLDA!

Ticaret Odası başkanı Levent Koçak’ın bir sene önce kuracağım diye yola çıktığı bir sene sonra adeta fiyaskoyla sonuçlanan Salça Fabrikası ve Domates Kurutma tesisi sonrası, OSB’ye yeni bir yatırımcının olduğu, 2 parsel yer istediği ve ilçemize Domates kurutma tesisi ve Salça Fabrikası kuracağı bu yönde arayış içerişinde olduğu ve bu yatırımı yaparken de Ticaret Odası Başkanının her hangi bir dahlinin olmadığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

 

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat