Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

3 YILDA 139 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Avataradmin

Belediye Başkanı Memiş Çelik, Ankara’da yayınlanan ve bilgi karışıklığı nedeniyle sosyal medyada lanse edilen belediye yatırımları hususunda açıklamalarda bulunarak hemşehrilerimize 3 yılda hizmet ve yatırıma dönüşen yaklaşık 139 Milyon TL’lik maliyeti kalemler halinde kamuoyu ile paylaştı.
Başkan Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; ‘’Ankara genelindeki 19 belediye başkanımızın 3 yıllık çalışmaları bir gazete aracılığıyla paylaşıldı, bizlerin yapmış olduğu icraatların istenmesi sonucunda bir yanlış anlaşılmayla ilgili çıkan gazeteye 1 yıllık çalışmamızı gönderdik, sosyal medyada eleştiri ve kıyaslamalara karşılık olarak böyle bir açıklama yapma gereği duyduk” dedi.
Belediye Başkanımız Sayın Memiş Çelik yaptığı açıklamasında 2019 yılında verilen sözleri bir bir yerine getirdiklerini ifade ederek; “Bu projelerin hayata geçirilmesinde bakanlarımıza, milletvekillerimize AK Parti Ankara İl Başkanımız Sayın Hakan Han Özcan’a, personellerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Memiş Çelik konuşmasında vurgu yaparak; “Bizim 3 yılda yaptığımız toplam kadıköy escort yatırım 138 Milyon 800 Bin TL. civarında ilçemize kaynak aktarıldı, bunun yanında 64 Milyon TL.’si devlet destekli, 78 Milyon TL civarında da bizim bütçemizden yapılan yatırımlar ve hizmet giderlerine aktardığımız para” şeklinde konuştu..
2023 yılı için planlama ve çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Çelik; “Nasip olursa spor kompleksi, yaşlı bakım evi, 320 sosyal konut projesi ve engelsiz yaşam merkezini ilçemize kazandırmak için çalışıyoruz. Son güne kadar ilçemiz için çalışmaya devam edeceği Şereflikoçhisar’ın gelişmesi için her türlü imkanı sağlayacağız” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat