Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

7-12 yaş arası yüzme bilmeyen kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 19 İlde 100 portatif yüzme havuzu projesi kapsamında ilçemize de portatif yüzme havuzu yapıldı. Kapalı Spor salonu bahçesine yapılan yüzme havuzu 10×20 metre büyüklüğünde ve 1,25cm derinliğinde olan havuzda 7-12 yaş arası çocuklarımıza yüzme kursu verilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Yüzme bilmeyen kalmayacak” projesi kapsamında İlçemizde bulunan 7-12 yaş gruplarının yüzme öğrenmesi için havuz yapıldı.

İlçemize yapılan portatif yüzme havuzu hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İzzet Nurten, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı gereği Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun öncülüğünde “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Antalya escort Çelik’in gayretleriyle, 7-12 yaş gruplarının yüzme öğrenmesi için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Kapalı Spor Salonu bahçesine 10×20 metre büyüklüğünde 1,25 cm derinliğinde son derece modern bir havuz inşa edilmiştir. Havuz kayıtları 12.08.2020 tarihinden itibaren İlçe Müdürlüğümüz ve Gençlik Merkezimizde alınmaktadır. Tesisimiz, güvenlik görevlilerimizce korunmakta olup yüzme antrenörü ve cankurtaran görevlileri mevcuttur. Çocuklarımıza Bakanlığımızın 2020 yılı hediyesidir. Havuzun çevre düzenlemesi ve su dolumu Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığımız tarafından yapılmıştır. Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz” diyen Nurten; havuzun açılış töreni hakkında ise; “COVİD-19 pandemi nedeniyle havuzun açılış töreni, ileri bir tarihe ertelenmiştir. Şereflikoçhisar halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat