Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

7 Yaşındaki Estel Deren Akdan, En Çok Kitap Okuyarak Birinci Oldu

İlçemizde faaliyette bulunan Yunus Emre Halk Kütüphanesi’nin yetkilileri tarafından Şubat Ayında en çok kitap okuyan okuyucuların isimleri, kategorilerine göre belirlendi. Buna göre; 7 yaşındaki Estel Deren Akdan, Şubat Ayında okuduğu 45 kitap sayısı ile hem kütüphane üyeleri arasından hem de kendi kategorisi arasından birinci oldu.
İlçemizde faaliyette bulunan Yunus Emre Halk Kütüphanesi’nin yetkilileri tarafından her ay rutin olarak belirlenen en çok kitap okuyan okuyucuların isimleri, Şubat Ayı için de belirlendi.
Buna göre; 7 yaşındaki Estel Deren Akdan, Şubat ayında okuduğu 45 kitap sayısı ile hem kütüphane üyeleri arasında hem de kendi kategorisi arasında birinci oldu.
Şehit Filiz Koçak İlkokulu’nun 1.sınıf öğrenci olan Estel Deren Akdan, birinci olmanın mutluluğunu dile getirerek;”Kitap okumayı çok seviyorum. Derslerimi aksatmadan kitap okumaya çalışıyorum. Bana, her türlü konuda olduğu gibi kitap okumamda da destek olan aileme de teşekkür ediyorum. Birinci olmamdan dolayı da çok mutluyum”dedi.
Buna göre, Şubat Ayında en çok kitap okuyan okuyucuların isimlerinin tamamı ise kategorilerine göre şöyle;
Çocuk okuyucular arasından;
Şehit Filiz Koçak İlkokulu öğrencisi Estel Deren Akdan okuduğu 45 kitap sayısı ile birinci, İbrahim Baltacı Ortaokulu öğrencisi Ahmet Türker Akdan okuduğu 25 kitap sayısı ile ikinci ve Zafer İlkokulu öğrencisi Kerem Atuğ okuduğu 24 kitap sayısı ile üçüncü oldu.
Genç okuyucular arasından;
Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi öğrencisi Yunus Sertkaya okuduğu 8 kitap sayısı ile birinci, Abdulbaki Ünlü İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Sıtkı Kılıç okuduğu 6 kitap sayısı ikinci ve Şehit Murat Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Enes Üstündağ okuduğu 4 kitap sayısı ile üçüncü oldu.
Yetişkin Okuyucular arasından;
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Akgün Akdan okuduğu 15 kitap sayısı ile birinci, Tamer Yücel okuduğu 12 kitap sayısı ile ikinci ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Memuru Birol Atay okuduğu 9 kitap sayısı ile üçüncü oldu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat