Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Alıcı’dan Kuruluş Yıl dönümü mesajı

CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. istanbulun merkezi ilçelerinden Şişli semtimizde şişli escort bayanları müşteri konusunda asla sorunu yaşamazlar. Alıcı yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“Anadolu aydınlanma devrinin sönmeyecek meşalesi,  kurucu ve ebedi lideri Gazi Mustafa ATATÜRK ‘ün ‘’Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet Halk Partisi diğeri Türkiye Cumhuriyetidir.’’ Diyerek önemini vurguladığı partimizin 97.yıl dönümü kutlu olsun. Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden beri çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin temelleri olan devrimlerin koruyucusu, teminatı ve yıkılmaz kalesidir.97 yıllık çağdaşlaşma yolculuğunun ilkelerinden hiç taviz vermeden daha da güçlenerek yoluna devam etmektedir. Cumhuriyet Halk Partisinin her bir ferdinde;

Halk için mücadeleden yılmayan,

Halkı yüce bilip sarayı ve sultanları umursamayan,

Halkın menfaatleri için hiçbir tehdide aldırmayan,

Halkın vijdanını en yüce makam sayan bir anlayışı vardır.

Daha da Önemlisi sırtını makamlara, saraylara dayayanların değil yüzünü Anadolu’nun aziz milletine dönenlerin birlikteliğidir.

Bu yüz yıllık çınarın gölgesinde her adımımız gelecek nesillere örnek olacak ve onların yolunu aydınlatacaktır.

Ülkemizin en köklü partisi olma özelliğine sahip partimizin kuruluş felsefesi tam bağımsızlık, halk iradesi yurttaş özgürlüğüne ve modernleşmeye dayalı çağdaş bir toplum olma üzerine kuruludur.

Cumhuriyetimizin, Atatürk devrimlerinin ve demokrasinin yılmaz savunucuları olarak her zaman her koşulda tam bağımsız, halkın iktidarının egemen olduğu aydınlık bir Türkiye inşa edene kadar çalışmaya yorulmadan devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle partimizin kuruluşunun 97. Yıl dönümünde başta Genel Başkanımız GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere İsmet İNÖNÜ’yü, Bülent ECEVİT’i ve diğer önceki genel başkanlarımızı saygı ile anıyor; partimize emek ve gönül veren tüm partililerimize saygılarımı sunarım”.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat