Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ANKESOB Başkan Vekilinden Odalara Ziyaret

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili (ANKESOB) Mehmet Ali Okumuş, İlçemize gelerek Birliğe bağlı odaları ziyaret etti. Ziyarette, Oda Başkanları ile görüşen Mehmet Ali Okumuş, Odanın ve üyelerinin sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.
Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili (ANKESOB) Mehmet Ali Okumuş, İlçemize gelerek Birliğe bağlı odaları ziyaret etti.
Aynı zamanda Ankara Mermerciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olan ANKESOB Başkan Vekili Mehmet Ali Okumuş, ilçemizde sırasıyla; Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetin’i, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mithat Şen’i, Şoförler Odası Başkanı Celal Yılmaz’ı ve Ağaç ve Madeni İşler Oda Başkanı Ali Cavit Aktay’ı ayrı ayrı ziyaret ederek; hem yeni ANKESOB Başkan Vekili olduğu için oda başkanları ile tanıştı hem de odaların ve üyelerinin sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.
Geçtiğimiz hafta içinde vefat eden Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mihtat Eraslan’ın da oğullarına taziye ziyaretinde bulunan Mehmet Ali Okumuş, Oda Başkanları ile katıldığı yemekten sonra ilçemizden ayrıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat