Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Atatürk Parkı Çay Ocağı ve Kır Düğün Salonu İhaleye Çıkıyor

Belediye’ye ait Atatürk Parkı çay ocağı ile Aile Piknik Parkı içinde bulunan Sosyal Tesis Alanı ve Düğün Salonu için ihale yapılacak. 16 Nisan Cuma Günü Belediye Encümeni toplantı salonunda yapılacak olan ihaleye katılımının çok olması bekleniyor.
Belediye tarafından Atatürk parkı çay ocağı ve Aile Piknik Parkı içinde bulunan Sosyal Tesis Alanı ve Düğün Salonu ihaleye çıkartılacak.
Atatürk Parkı Çay Ocağı ilk yıl aylık 2.500.00 TL, Aile Piknik Parkı içinde bulunan Sosyal Tesis Alanı ve Düğün Salonu ilk yıl aylık 3.500.00 TL bedel üzerinden 3 yıl süreyle kiraya verilmek üzere 2886 sayılı Devlet İhale kanunun 45.maddesi gereğince açık artırma teklif usulü ile ihale yapılacak.
İhale 16 Nisan 2021 Cuma günü saat 14.00’da Belediye Encümeni toplantı salonunda yapılacak ve ihale ile ilgili şartname ve diğer evraklar, Belediye tahakkuk şefliğinde mesai saatleri içinde görülebilecek.
İhaleye katılacak kişi sayısının bir hayli fazla olması beklenilen ihalelerin, açık artırma usulü ile yapılacağı, ihaleyi alan kişilerin ise 1 yıllık ücreti peşin ödeyecekleri, edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat