Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Aytekin Özlü; “ Her şey Şereflikoçhisar için!”

İlçemiz Esnaflarından Aytekin Özlü’de Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine aday olduğunu açıkladı. 22.06.2021 tarihinde adaylığını açıklayan Özlü̈, başkanlık için saha çalışmalarına da başladı.
Konu ile ilgili kısaca kendisinden bahseden Özlü; “. Dört çocuk babasıyım. ilköğretim ve lise eğitimini ilçemizde tamamladım. Kahramanmaraş̧ Sütçü̈ Ihmam Üniversitesi İşletme bölümünü bitirerek 2003 yılından beri ilçemizde esnaf olarak hizmet etmekteyim”””dedi.
Özlü açıklamasına şu ifadelerle devam etti. 05.07.2021 tarihinde ilçemizde kooperatif seçimleri olacak. 1000’e yakın üyesiyle ilçemizin en önemli değerlerinden biri olan Şereflikoçhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde hizmet bayrağını daha şeffaf bir şekilde gerçekleştirmek ve daha ileriye taşımak için ekibimle birlikte göreve talip olduk.” dedi. Hedeflerinin daha kolektif ve ilce esnaflarının ihtiyaçlarına hitap eden bir yönetim olduğunu aktardı. Esnaf merkezli bir çalışma amaçları olduğunu söyleyen Özlü̈, “Kooperatifin esnaflar için çok hayati bir kurum olduğu andemi döneminde daha açık ve net bir şekilde fark edilmiştir. İlçemiz esnafı için çok değerli ve önemli olan kooperatifimiz kredi desteklerinin şuan içinde bulunduğumuz salgın, kapanma vb. gibi zorlu dönemlerde esnaflarımıza daha adaletli ve etkin bir şekilde ulaştırmak, sıkıntı yasayan esnafımıza derman olmak ve kredi ve desteklerle onlara bir omuz verebilmek en temel hedefimizdir.” Dedi.
Adaylığımı açıkladığım günden bu yana kamuoyunda bir takım söylentiler dolaşmaya başladı diyen Özlü; “Kimisi aday olmayacağımı, hatta ve hatta adaylık aşamasında biri ya da birilerini destekleyeceğimi ifade ederek hakkımda asılsız yorumlar yapmaya başladılar. Ben biri ya da birileri gibi ismimi duyurmak niyetinde değilim. Ve bu saatten sonra adaylığımdan vazgeçmek gibi bir niyetim yok. Tek bir oy dahi alsam yolumdan dönmeyeceğim. Bu vesile ile Kooperatifimizin bir adım daha ileriye gitmesi, ilçe esnafımızın yüzünün gülmesi için, desteklerini bekliyorum. Her şey Şereflikoçhisar için” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat