Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

BİK Ankara Sube Müdürü Murat Yürekli’den Gazetemize ziyaret

Yaklaşık 4 ay önce Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürlüğünde göreve başlayan Murat Yürekli, geçtiğimiz hafta içerisinde ilçemizde bulunan gazeteleri ziyaret etti. Kalabalık semtimizde gaziosmanpaşa escort kadınları bakımına özen gösteren seksilerdir. Basın İlan Kuurmu Ankara Şube Müdür Yardımcısı Buğra Atılgan ve Şef Yardımcısı Serhat Özer ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Murat Yürekli, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yusuf Özdemir’le sohbet ettiler.

Pandemi sürecinde önce göreve başladığına dikkat çeken Yürekli, Ziyaretimizi daha önce gerçekleştirecektik, ancak pandemi araya girince biraz geç oldu. Basın İlan Kurumunun pandemi sürecinde yerel gazeteler üzerinde çok ciddi anlamda çalışmaları oldu. Genel müdürümüz bu konuda özellikle yerel gazetelerimizin bu süreçten daha rahat geçmesi için hem borçların ertelenmesi olsun,  hem dönüşümlü yayınların devreye girmesi olsun basın ilan kurumu bir dizi tedbirler aldı. Amacımız yerel gazetelerimizin bu pandemi sürecini daha rahat geçirmelerini sağlamaktı. Onu da başardığımıza inanıyorum. Genel Müdürümüz yerel basına çok önem veriyor. Sizlerin menfaatine olan çalışmaları takip ediyor. İlan gelirlerinin bir dönem kesilmesi söz konusu idi. Gerekli görüşmeler yapılarak böyle bir durum ortadan kaldırıldı” dedi. İlçede bulunan yerel gazetelerinin birlikte hareket etmelerinde fayda olduğuna dikkat çeken Yürekli, güç birliği olursa tüm engeller ortadan kalkar” dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yusuf Özdemir, yapmış oldukları bu anlamlı ziyaret için kendilerine çok teşekkür ettiğini belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat