Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ÇELİK; “ BİZDEN YER TALEBİ OLMADI!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Terminalde yapılan tohum desteğinde bir takım sıkıntıların yaşanması sonrası, bazı kişiler dağıtım için İlçemiz Belediyesinin yer vermediği, bu nedenle dağıtımın ilçe terminalinde yapıldığı yönünde çıkan dedikodular sonrası Belediye Başkanı Memiş Çelik açıklama yaptı. Çelik açıklamasında “Ne Büyükşehir Belediyesinden, ne de ilçemizdeki Büyükşehir Belediyesi temsilcilerinden hiçbir şekilde, tohum dağıtım yerinin gösterilmesi konusunda, Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı’na sözlü ya da yazılı yer talebinde bulunulmamıştır” dedi.
ABB tarafından İlçe terminalinde İlçemiz çiftçilerine tohum desteği dağıtımı yapılmış, dağıtım esnasında bir takım sıkıntılar yaşanmıştı. Yaşanılan sıkıntılar sonrası bazı kişiler tarafından, dağıtım yeri için İlçemiz Belediyesi ile görüşüldüğü ancak İlçe Beleyesinin yer vermediği yönünde bir takım söylentiler kulaktan kulağa dolaşmaya başlamıştı. Belediye Başkanı bu tip dedikoduların önüne geçmek için yazılı basın açıklaması yaptı.
Kıymetli Hemşehrilerimiz diye açıklamasına başlayan Başkan Çelik; “8 Ekim 2021 tarihinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, şehir terminali içerisinde gerçekleştirilen ve kamuoyuna farklı lanse edilen, tohum dağıtım programında, kamuoyuna yanlış aksettirilen, söylentiden öteye geçemeyen, algılar nedeniyle bu açıklamayı yapmamız hasıl olmuştur” dedi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, tohum dağıtım programında; Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı’ndan dağıtım için yer istenilmesi ve yer talebinin olumsuz karşılandığı yönündeki gerçeği yansıtmayan, bir takım söylenti ve algı çalışmaları kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır diyen Belediye Başkanı Memiş Çelik; “Ne Büyükşehir Belediyesinden, ne de ilçemizdeki Büyükşehir Belediyesi temsilcilerinden hiçbir şekilde, tohum dağıtım yerinin gösterilmesi konusunda, Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı’na sözlü yada yazılı yer talebinde bulunulmamıştır. Tohum dağıtımlarının şehir terminalinde yapılması tamamen Büyükşehir Belediyesi personellerinin tercihleri ile gerçekleşmiştir. Kıymetli Şereflikoçhisar kamuoyunun oraya çıkarılan algı ve söylentileri dikkate almamasını rica eder, saygılar sunarız” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat