Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ÇETİN; “ALIŞVERİŞİNİZİ YEREL ESNAFTAN YAPIN!”

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetin, “Pandemi döneminde alışverişlerimizi küçük ve büyük ölçekli yerel esnaflarımızdan yapalım” diyerek Şereflikoçhisarlılara çağrıda bulundu.
Covid-19 salgını nedeniyle alınan birtakım tedbirler kapsamında işyerlerinin kapalı olması nedeniyle yerel esnafların sıkıntıya girdiğini belirten Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetin, yaptığı basın açıklamasıyla; yerel esnaflarımıza destek olmak amacıyla “alışverişlerimizi yerel esnaflarımızı yaparak sahip çıkalım” diyerek ilçemiz vatandaşlarına çağrıda bulundu.
Çetin’in basın açıklamasının tamamı ise şöyle;
Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu Kovid-19 pandemisi döneminden en çok etkilenen işletmeler şüphesiz küçük ve orta ölçekli yerel esnaflarımızdır. Bu süreçte yerel esnafımız günlerce işletmelerini kapatmış çoğu zamanda günlük ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak şekilde işyerlerini kapatmak zorunda kalmışlardır. Bu günlerde alışverişlerimizi yerel esnaflarımızdan yaparak onların zor günlerde yaşadığı sıkıntıların önüne geçelim. Bu günlerde bizlerden destek bekleyen ve bizlere hasret kalan yerel esnaflarımızın yüzlerini güldürmek adına alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yaparak zor günde yanlarında olduğumuzu gösterelim. Esnafımıza yerelde ne kadar çok sahip çıkarsak paramızın ilçemizde kalmasını yerelden ekonomiye destek vermemizi sağlamış oluruz.
Bilindiği üzere Mart 2020 tarihinden itibaren devam eden Kovid-19 virüsünden ekonomik açıdan en fazla Esnaf ve Sanatkarımız mağdur olmuştur. Evimizi, arabamızı hatta yeri geldiğinde çocuğumuzu dahi emanet ettiğimiz esnaf ve sanatkarımızdan yapacağımız alışverişlerimiz yine ve yeniden ekonomik olarak ilçemize dönecektir.
Bu vesileyle tüm esnaf ve sanatkarlarımızın müşterilerine daha verimli daha huzurlu bir ortamda hizmet sunması, halkımızın ise alışverişlerini yerel esnaftan yapmasını temenni ederek esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı ve bol kazançlı işler diliyoruz” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat