Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Düğün Evi Cenaze evine döndü

Gelin almak için ilçemizden Kırıkkale’ye giden hemşehrimizin kullanmış olduğu otomobil kaza yaptı. Kazada damadın annesi olay yerinde can verirken 4 kişi de yaralandı.
Geçtiğimiz hafta yaşanılan acı olayla ilgili iddialara göre İlçemizden Kırıkkale’ye gelin almak için yola çıktılar. Kaman İlçesi Benzer Köyüne yaklaştıkları anda 06 SC? 01 plakalı otomobil sürücüsü Ş.Ö. bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan ara. Takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazayı gören kişilerin sağlık ekiplerine haber vermesi sonrası olay yerine gelen Sağlık ekipleri Damadın annesi S.Ö’nün olay yerine hayatını kaybettiğini belirledi. Aynı araçta bulunan sürücü F.Ü, Y.E.Ü ve E.Ü yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen Ambulanslarla Kırşehir’in Kaman İlçesi Hastanesine kaldırıldı.
Kazada olay yerinde hayatını kaybeden damadın annesi ise yapılan otopsinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Ve bir gün sonra sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Merhumeye Cenabı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve geçmiş olsun diyoruz. Tuzgölühaber
Kaza ile ilgili soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat