Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Evren ve Şereflikoçhisar’da Üyelerle Bir araya Geldi

Eğitim Bir-Sen Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Yüksel Haşlak, Evren ilçesinde ve ilçemizde “Teşkilat buluşması” kapsamında sendikanın üyeleriyle bir araya gelerek bir toplantı yaptı. Basına kapalı yapılan ve bir çok konuların görüşüldüğü öğrenilen toplantıda, özellikle sendikaların tüm üyelerine 3600 ek göstergesi hakkında bilgi verildiği belirtildi.
Eğitim Bir-Sen Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Yüksel Haşlak, Evren ilçesinde ve ilçemizde “Teşkilat buluşması” kapsamında üyelerle biraraya gelerek toplantı yaptı.
Başkan Yardımcıları; Nevzat Öylek, Rıza Ünver ve Yaşar Şahin’in de hazır bulunduğu toplantılarda Başkan Yüksel Haşlak, Evren’de ve ilçemizde üyelere birtakım konularda bilgiler aktardı.
Basına kapalı yapılan toplantılar, Cuma Günü gerçekleşti.
İlk olarak Evren ilçesine giden Başkan Yüksel Haşlak’ı, Evren Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Mert ve üyeler karşıladı. Haşlak, Evren Escort kızlar Bostancı Hükümet Konağında üyeleriyle bir toplantı yaptı.
Daha sonra ilçemize gelen Başkan Yüksel Haşlak ve beraberindekiler, Öğretmen evinde üyelerin katılımıyla bir toplantı düzenledi.
Hem Evren’de hem de ilçemizde yaptığı toplantılarda Başkan Haşlak’ın şu konulara değindiği öğrenildi;
1. Eğitim-öğretimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri,
2. Öğretmen ve diğer personellerin özlük hakları,
3. Proje okullarında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri,
4. Öğretmenlik Meslek Kanunu,
5. Tüm üyelerimize 3600 ek gösterge vb. konuları ile ilgili bilgiler verdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat