Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Eyyüp Altundağ; “ Amacımız Şereflikoçhisar esnaf ve sanatkârlarına en iyi hizmeti sunmak”

İlçemiz Esnaflarından Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Eyyüğ Altındağ, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine aday olduğunu açıkladı. Amacımız Şereflikoçhisar esnaf ve sanatkârlarına en iyi hizmeti sunarak, esnaf ve sanatkarlarımıza her zaman destek olmak, dertleriyle dertlenip, çare olmak için aday olduğunu açıklayan Altundağ, destek istedi.

Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Altundağ, şu ifadelere yer verdi.
“Kıymetli Esnaf ve Sanatkarlarımız, değerli Hemşehrilerim; 5 Temmuz Pazartesi günü yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulunda, değerli esnaf ve sanatkarlarımızın teveccüh ve önerileri ile şeffaf, katılımcı ve yenilikçi bir hizmet anlayışıyla esnaf ve sanatkârlarımıza güzel hizmetler verebilmek için aday olduğumu açıklamış bulunmaktayım.
Değerli esnaf ve sanatkârlarımız; Amacımız Şereflikoçhisar esnaf ve sanatkârlarına en iyi hizmeti sunarak, esnaf ve sanatkarlarımıza her zaman destek olmak, dertleriyle dertlenip, çare olmak, Şereflikoçhisar’ın kalkınmasında ve gelişmesinde lokomotif görevi gören sadece kooperatif üyelerinin değil, tüm esnaf ve sanatkârlarımızı kapsayan çalışma ve projelerin üretilmesine olanak sağlayarak, hiçbir ayrım yapmaksızın kooperatifimizin tüm imkanlarından esnaf ve sanatkârlarımızın yararlanmasına olanak sağlayacağız.
Esnaf ve sanatkârlarımızın yaşadığı sıkıntıları, 30 yılı aşkın bir süreyle esnaf olmam hasebiyle yakından biliyor ve yaşıyorum. Esnaflarımıza en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla, meslek kuruluşu başkan ve temsilcileri ile kuracağı diyaloglarla, yapacağı istişarelerle her türlü sorun ve ihtiyaçlara kolaylık sağlamak bizlerin asli görevi olacaktır.
Kıymetli esnaf ve sanatkârlarımız, Mevla’m çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Yaklaşmakta olan seçimlerin sizlerin nezdinde tüm Şereflikoçhisar esnaf ve sanatkarlarına hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. Bu vesileyle desteklerinizi bekliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum Eyyüp Altundağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat