Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına hız verdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi İlçemiz Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına hız verdi. Bir yandan bazı mahallerimize kilitli taş döşeyen Fen İşleri Müdürlüğü diğer taraftan yama çalışmalarına devam ediyor
İlçemiz Fen İşleri Müdürlüğü havalarında güzel gitmesi nedeniyle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İ;lçemizde yapılan çalışmalarla ilgili gazetemize bilgi veren İlçemiz Fen İşleri Müdürlüğü Şef Yardımcısı Süleyman Baysal, Yama çalışmalarının devam ettiğini yama çalışmalarında 2 grup halinde çalıştıklarını birinci grubun Ankara’dan geldiğini ve ASKİ’nin kanal çalışmalarının yapmış olduğu yerlerin yama çalışmalarını, ikinci gurubu ise kendilerinin oluşturduklarına dikkat çekerek; “ Bizim gurubumuzda Şereflikoçhisar İçerisinde arızadan dolayı bozulan yolların yama çalışmasını ve grup yolların yama çalışmasını yapıyor. Şuanda Tuzla Mahallesinde ve Mezgit Aliuşağı arası gurup yolunun yaması yapılıyor. Tüm grup yollarımızın yama çalışmasını yapacağız” dedi.
Sıcak asfalt çalışmalarının da devam ettiğine vurgu yapan Baysal; “Şuan Mutlucan yolunda devam ediyoruz. Öte yandan Fadıllı Mahallemizde kilitli taş yapımını tamamladık. Cıngıl Mahallesinde ise kilitli taş çalışması devam ediyor. Bu Mahallelerimizin kilitli taşı tamamlandıktan sonra 7 köyümüze daha kilitli taş döşemesi yapacağız. Birinci ihale sonrası ilçemizde 9 köyümüzün kilitli taşı mevsimler el verdiği sürece tamamlanacak” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat