Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ferdi Karacan vefat etti

İlçemiz gençlerinden Ferdi Karacan, terminalde kaldığı bir işyerinde esnaflar tarafından ölü olarak bulundu. Kısa zamanda ilçe geneline yayılan Ferdi Karacan’ın ölüm haberi, ilçemiz halkı tarafından üzüntüyle karşılanırken kimi insanlar da “varlığında yanında olmayanlar yokluğunda feryat eder olmuş” diyerek tepkisini dile getiriyor.
İlçemizin tanınmış simalarından Ferdi Karacan genç yaşında yaşama veda etti. İddialara göre; Pazartesi günü Ferdi Karacan’ın bir işyerinde kaldığı sırada çevredeki esnafların fark edilmesiyle ölü olarak bulunduğu belirtildi.
Hemen hastaneye götürülen Karacan’ın cenazesi, otopsisinin ardından Salı günü şehir mezarlığına defnedildi.
VARLIĞINDA YANINDA OLMAYAN!
Şereflikoçhisarlı Cevat Karacan’ın oğlu olan Ferdi Karacan’ın ölüm haberi kısa zamanda ilçe geneline duyulduktan sonra facebook’ta başsağlığı mesajları paylaşıldı.
Bazı vatandaşlar; “varlığında yanında olmayanlar, yokluğunda feryat eder olmuş” gibi paylaşımla tepkisini dile getirerek üzüntüsünü belirtirken bazı vatandaşlar da; “kurtaramadıklarımızdan…, gidişin bizleri çok üzdü, olmadı… Allah rahmet eylesin” gibi paylaşımlarda bulunarak üzüntüsünü dile getirdikleri görüldü.
Genç yaşında yaşama vefat eden, ömrünün çoğunu sahipsizliği nedeniyle perişanca bir hayat yaşayan, Karacan’a Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat