Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

GÖRÜNTÜ ALMAK İSTEYEN BASIN MENSUBUNA SALDIRDILAR

Hafta sonu İlçemizde bir yerde usulsüz şekilde pansiyon işletildiği duyumunu alan ve görüntü almak için olay yerine giden basın mensubuna, önce araba ile çarptılar ardından darp etmeye çalıştılar. Yargıya taşınan olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Hatırlanacağı üzere yaklaşık 1 ay önce ilçe merkezinde bir dönem dershane olarak işletilen ancak, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası el konularak bir başka kişiye kiralanan ve yapılan değişiklikler sonrası her hangi bir işletme ruhsatı olmamasına rağmen el altından bazı kişilerin bahse konulu binada pansiyon işlettiğini ifade etmiş, konuyla ilgili yetkilileri gereğini yapmak üzere göreve davet etmiştik. Haberimiz sonrası Emniyet güçlerince bahse konulu adrese baskın yapıldığı ancak konuyla ilgili aksi bir duruma rastlanmadığı edinilen bilgiler arasında yer almıştı.
Aynı yerde bu kez görüntü almak isteyen ilçemiz basın mensuplarından Şereflikoçhisar Tuzgölü Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Dinçer, bahse konulu adreste yine benzer bir şikayet olması nedeniyle Cumartesi günü akşam saatlerinde olayı görüntülemek isterken iş yerini kiralayan kişinin eşi tarafından saldırıya uğradığını iddia etti.
Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Atalay Dinçer; “İlçemizde Yıllarca Dershane olarak hizmet veren ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrası el konularak bir başka kişiye kiralanan yerde, biri ya da birilerinin ne Belediyeden, ne de başka yerden tadilat izni olmamasına rağmen tadilat yapıldığı, hatta ve hatta yapılan tadilatta binanın taşıyıcı kolanlarına dahi zarar verildiği, bunun yanı sıra yine bu binada her hangi bir iş yeri açma çalıştırma izni olmamasına rağmen, burada bazı kişilerin pansiyon olarak orada kaldığını duydum. Konuyu araştırmak üzere Cumartesi günü akşam saat:20:00 sularında oradan geçerek cep telefonu ile binada ışığı yanan odaların görüntüsünü alıyordum. Tam görüntü alırken, arkamda bir araba sesi duydum. Arkamdan gelen kişi aracıyla bana çarptı. Beni bir yerde öldürmeye teşebbüs etti. Telefon elimden düştü, telefonu almaya çalışırken arkamdan birisinin vurduğunu gördüm. Vuran kişi binayı resmi olarak kiralayan kişinin eşi idi. Orada arbede yaşadık. Polisler geldi. Olay yargıya taşındı” dedi.
BURADA NE İŞ YAPILIYOR?
Bina ile ilgili olarak bir takım sorular soran Dinçer: “Bu binada neler oluyor? Burasını kim ya da kimler işletiyor? Bu binada şuan kalan var mı? Varsa hangi işletme adı altında kalıyor? Kalan kişiler kimler? Kalırken her hangi bir resmi kuruma bir belge ya da evrak sunuluyor mu? İşin en önemli yanı ise bahse konulu olayda bir siyasi partinin ismi lanse ediliyor. Kulaktan kulağa dolaşan fısıltılarda olduğu gibi siyasetçilerin bu işin içinde parmağı var mı? Ben bunları merak ediyorum. Bu konuyu da Emniyet Güçlerinin araştırıp neticelendireceğini umuyorum” dedi.
VAZGEÇMEYECEĞİM!
Son olarak bu bina ile ilgili araştırma ve soruşturmalarına devam edeceğini kaydeden Dinçer; “Bu basına yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu işin takipçisi olacağım” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat