Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Her Şey Vatandaşlarımız için!

Sanayi mahallesi sınırları içerisinde bulunan Belediye Bloklarının yıkım çalışmaları başladı. Blokların yerine daha modern ve ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikli yapıların kazandırılmasının hedeflendiği belirtildi.
İlçemiz Sanayi mahallesinde bulunan Belediye Bloklarının yıkım çalışmaları başladı ve çalışmalar Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından alınan güvenlik tedbirler eşliğinde devam ediyor.
Belediye Başkanı Memiş Çelik, sürdürülen yıkım çalışmalarıyla alakalı yaptığı açıklamasında; ‘’Belediyemize ait olan ve dar gelirli vatandaşlarımızın ikamet ettiği blokların başta fiziki yetersizliği, güvenlik ve görüntü kirliliği etkenlerini göz önünde bulundurarak buradaki blokların yıkım çalışmalarına başladık. Blokların yıkım ve hafriyat alım çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.
Belediye bloklarında ikamet eden dar gelirli vatandaşların tahliyelerini tamamlandığına dikkat çeken Belediye Başkanı Memiş Çelik; ‘’Burada ikamet eden dar geliri hemşehrilerimizi mağdur etmeden tahliye çalışmalarını tamamladık, Belediye meclisimizden aldığımız oy birliği kararı ile bloklarda ikamet eden hemşehrilerimize 1 yıllık kira yardımında bulunarak aile bütçelerine katkı sağladık” şeklinde konuştu.
Yıkım çalışmalarının ardından bu noktada daha modern, ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikli yapıların kazandırılmasının hedeflendiğini belirten Belediye Başkanı Çelik; ‘’Yıkılan blokların yerine yenilerini yapmak için projeler ve çalışmalar üretiyoruz, konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat