Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Her yer Kırmızı Beyaz oldu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Anfa Sorumlusu Mustafa Koçak tarafından İlçemizde Büyükşehir Belediyesine ait olan parkları Türk bayrağı ve balonlarla süsledi. Yapılan bu çalışma halk tarafından büyük beğeni topladı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları çerçevesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Evren ve İlçemiz Anfa sorumlusu Mustafa Koçak tarafından Büyükşehir’e at olan parklarda süsleme çalışmaları yapıldı. Yüzlerce Türk bayrağı ve balonlarla süslenen parkları gören vatandaşlarımız bu anı ölümsüzleştirmek adına bol bol selfie çektiler.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Anfa Evren ve Şereflikoçhisar Sorumlusu Mustafa Koçak; “Büyükşehir Belediyesine ait 15 Temmuz Şehitlik parkı ve Tuzgölü parkında Cumhuriyet bayramı nedeni ile Türk Grup escort Ataşehir bayrakları ve balonlarla ile süsledik. Onun haricinde çarşı merkezinde bulunan Atatürk parkımızın, Sayın Memiş Çelik arayarak kendisine böyle bir uygulama yapacağımızı ilettik. Kendisi de bu uygulamadan çok mutlu olacağını söyledi. Gerekli iznimizi aldıktan sonra halkımızın kullanmış olduğu yerde Türk bayrağı ile Cumhuriyet Bayramı öncesi süsleme yaptık. Eski günler gibi Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, hastalıktan dolayı tam kapsamlı yapılamıyor. Ama en azından Bayraklarımızla kutlamalarımız yapacağız” dedi.

Parklara asılı olan Bayrakları ve balonları gören vatandaşlarımız çalışmanın çok güzel olduğunu ifade ederek; “ çok güzel olmuş. Şöyle bir bakın, insanın içi açılıyor. Göğsümüz kabarıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Her bayramda böyle yapılmalı” dediler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat