Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İHH’nın kermesi yoğun ilgi gördü

İHH İnsanı Yardım Vakfı İlçe Kadın Kolları tarafından kermes düzenlendi. Cuma günü düzenlenen kermes, bir gün sürdü. İlçe halkı tarafından yoğun ilgi gösterilen kermesten elde edilen gelirin, ilçemizde bulunan yetim çocukların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kullanılacağı ifade edildi.
İHH İnsanı Yardım Vakfı İlçe Kadın Kolları tarafından kermes düzenlendi. Cuma günü Atatürk Parkı içinde düzenlenen kermes bir gün sürdü.
Kermeste; İHH İnsani Yardım Vakfı Ankara Şube Başkanı Hacı Bayram Şahin, İHH İnsani Yardım Vakfı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Önder Özkan, İHH İnsani Yardım Vakfı Şereflikoçhisar Temsilcisi Salih Sarıkaya, İHH İnsani Yardım Vakfı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevda Sarıkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri vardı.
Kaymakam Zafer Engin ve Belediye Başkanı Memiş Çelik’in de ziyaret ettiği kermeste; hayırsever kadınlar tarafından yapılan tatlı ve tuzlu yiyecekler, mantı, sarma, el emeği göz nuru işlemeler ve örgüler gibi ürünler satışa sunuldu.
İHH İnsani Yardım Vakfı Ankara Şube Başkanı Hacı Bayram Şahin, İHH İnsani Yardım Vakfı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Önder Özkan düzenlenen kermesle ilgili olarak; “Türkiye’nin dört bir tarafında Vakfımıza ait kermesler düzenleniyor. Bugün de Şereflikoçhisar’da düzenlenmekte. Kermese ilgi gösteren ilçe halkına ve kermesi düzenleyen Şereflikoçhisar Kadın Kollarına, İHH İnsani Yardım Vakfı Şereflikoçhisar Temsilcisi Salih Sarıkaya’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.
İHH İnsani Yardım Vakfı Şereflikoçhisar Temsilcisi Salih Sarıkaya da; “Bir gün sürecek olan kermesimize yoğun ilgi gösteriliyor. Kermesimizden elde edeceğimiz gelirler, ilçedeki yetim çocuklar için harcanacak. Kermesimizi ziyaret ederek, destekte bulunan başta Kaymakamımız Zafer Engin ile Belediye Başkanımız Memiş Çelik başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat