Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İkinci yarı 3 puanla başladı

2021-2022 sezonun ikinci yarısında deplasmanda oynadığı maçı kazanan takımımız Şereflikoçhisar Belediye Spor, sezona güzel başladı. Hafta sonunda Ankara deplasmanında Esenboğa Spor ile karşı karşıya gelen takımımız Şereflikoçhisar Belediye Spor, maçı 2-0 kazanarak evine 3 puanla döndü.
2021-2022 sezonun 1.amatör Lig 4.grubun ikinci yarısının 11.haftasında Ankara deplasmanında Esenboğa Gençlik Spor ile karşı karşıya gelen takımımız Şereflikoçhisar Belediye Spor, maçı 2-0 kazanarak galip geldi.
90 dakika boyunca mücadele sırasında oyuncularımız Yusuf ile Alphan’ın attığı gollerle, rakibi Esenboğa Gençlik Spor’u sollayarak maçı kazanan takımımız Şereflikoçhisar Belediye Spor, 3 puanın da sahibi olarak evine mutlu döndü.
PUAN TABLOSUNDA 2. SIRDAYIZ
Hafta sonunda oynanan maçlar sonucunda puan tablosuna göre, takımımız Şereflikoçhisar Belediye Spor, rakibi Pidosan Yahyalar Spor ile 22 puanla aynı puanda. Ancak, Pidosan Yahyalar Spor’un attığı gol, yenilen gol ve averaj sayısı fazla olduğu için 22 puanla 2.sırada yer aldı.
Sezonun 12.haftasında takımımız Şereflikoçhisar Belediye Spor, kendi evinde Mülkiye Spor ile karşı karşıya gelecek.
Şampiyon olmaya adım adım ilerleyen takımımız Şereflikoçhisar Belediye Spor’a, Mülkiye Spor karşısında başarılar diliyoruz.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat