Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlçemizde “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” uygulaması yapıldı

İlçemiz Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 7-13 Mayıs Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” sloganıyla uygulama yaptı. Araç sürücülerinin hem emniyet kemeri hakkında bilgilendirildiği hem de kampanya hakkında bilgiler verildiği uygulama sırasında; Kaymakam Zafer Engin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Oğuzhan Gündoğdu ile Astsubay Üstçavuş Ahmet Erdem, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Çitken ile personelleri katıldı.
7-13 Mayıs Karayolu Trafik Haftası nedeniyle 81 il’de eş zamanlı olarak “Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” mottosuyla düzenlenen bilgilendirme kampanyası, ilçemizde de ilçe Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlendi.
Tuz Gölü meydanında düzenlenen kampanyaya; Kaymakam Zafer Engin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Oğuzhan Gündoğdu ile Astsubay Üstçavuş Ahmet Erdem, ilçe Emniyet Müdürü Gökhan Çitken, ilçe Bölge Trafik Dent. İstasyon Amir V. Komiser Yrd. Tufan Dikçi ve personeller katıldı.
Kaymakam Zafer Engin ve beraberindekiler, sürücüleri hem emniyet kemerlerini takma konusunda ve trafik kurallarına uymaları noktasında uyarılarda bulundular hem de broşürler dağıtarak kampanya hakkında bilgilendirdiler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat