Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İstikbal Mağazası Açıldı

İlçemize “İstikbal Mağazası adı altında Atak Grup Mobilya” isimli yeni bir işyeri daha açıldı. Açılışa; Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Memiş Çelik, İstikbal Genel Müdürü Mehmet Ali Yörük, Siyasi Parti Başkanları, Oda Başkanları ile vatandaşlar katıldı.
İlçemize “İstikbal Mağazası adı altında Atak Grup Mobilya” isimli yeni bir işyeri daha açıldı.
Mehter Takımı organizasyonu düzenlenen açılış törenine; Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Memiş Çelik, Siyasi Parti Başkanları, Oda Başkanları, İstikbal Genel Müdürü Mehmet Ali Yörük ile vatandaşlar katıldı.
KONUŞMALAR;
Açılış töreninde ilk olarak konuşmalar yapıldı.
İlk konuşmayı yapan Atak Grup Mobilya sahibi İsmail Atak; “Açılışımıza gelerek bizleri onure ettiniz. Tekrardan sizlere hoş geldiniz diyor, mağazamızın, ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.
İstikbal Genel Müdürü Mehmet Ali Yörük; “Bugün Şereflikoçhisar’da ikinci İstikbal mağazamızın açılışı için bir araya geldik. Dünden de Ankara’da 2 yeni mağaza açılışını gerçekleştirdik. İstikbal Mobilya olarak hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Güzel işler çıkarıyoruz. İnşallah bu yıl da hedeflerimizin üzerindeki cirolarla biz seneyi kapatacağız.” dedi ve İstikbal Mobilyanın kuruluş hayatı hakkında bilgi vererek yatırımcılara, ilçeye ve markaya hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Belediye Başkanı Memiş Çelik de; “Yeni işyerin binasını gezdim, devasa bir bina. Genç kardeşim Emre’yi tebrik ediyorum. Gerçekten bu pandemi sürecinde güzel bir yatırım gerçekleştirmiş. Böylelikle hem 16-20 arasında bir istihdama katkı sağlayarak hem de ilçemiz ekonomisine katkı sağlayarak bu yatırımı gerçekleştirmiş. Ben canı gönülden tebrik ediyorum. Kendisi İlçemizin kalkınmasına vesile olacak kardeşimiz. Bu arada birlik ve beraberlik içerisinde eğer ki yöreler, ilçeler kalkınacaksa bu tür yatırımlara gençler canı gönülden atılarak katkı sağlamak durumunda. Bundan dolayı yine tebrik ediyorum. Kardeşimiz bu yatırımı yapmış ama bu yatırımı ayakta tutmak Şereflikoçhisar halkının işi. Eğer ki bizler bu tür yatırımlara, destek verirsek katkı sağlarsak bundan sonraki yatırımcılara da destek olacağız sadece bu yatırımcıları da desteklemiş olacağız. Buda birlik ve beraberlik önemli. Şereflikoçhisar halkı her zaman esnafının yanında, esnafını desteklediğini inanıyor ve bu konuda da davet ediyorum” diyerek işyerinin ömrünün uzun olması temennisinde bulunarak ilçemize hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Kaymakam Zafer Engin de; “İlçemiz ekonomisi için mağazanın neler sağladığını söylediler ben de aynı dilekleri tekrarlıyorum. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin diyorum. Niyetiniz hayır, akıbetiniz hayır olsun diyorum. İlçemiz için güzellikler getirmesinin temenni ediyorum. Müşteriler içinde ayaklarına gelen bu hizmetin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Konuşmalardan sonra Müftü İsmail Göksu tarafından açılış duası edilmesine müteakip protokol tarafından açılış kurdelesi kesildi.
Mağazanın gezilmesi sırasında da mehter takımı gösterisi sunuldu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat