Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kapalı Spor Salonu Yıkılıyor

Yıllardan beri günümüze kadar çeşitli sportif aktivitelerin yapıldığı, sanayi mahallesi ilçe mezarlığı yanında bulunan kapalı spor salonu yıkılıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihale sonucunda binanın yıkımını alan bir firma tarafından yıkılmaya başlanılan kapalı spor salonunun yerine son modern spor kompleksinin yapılacağa belirtildi.
Yıllardan beri günümüze kadar çeşitli sportif aktivitelerin yapıldığı, sanayi mahallesi ilçe mezarlığı yanında bulunan kapalı spor salonu yıkılıyor.
Geçtiğimiz aylarda Ankara’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihale sonucunda binanın yıkımını alan bir firma tarafından yavaş yavaş yıkılmaya başlandı.
MODERN SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projesi olan ve yatırıma alınan modern spor kompleksi yapılacak.
Kara Kuvvetleri Tatbikat Merkezi’nin karşısına, açık hava spor salonunun yanına yapılacak olan ve bu yıl yapımına başlanılacağa öğrenilen Spor Kompleksinin son modern olacağa ifade edildi.
Spor Tesisi’nin yapılması konusunda büyük gayretler sarf eden Belediye Başkanı Memiş Çelik’te, geçtiğimiz hafta içinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelikle birlikte bir araya gelerek Spor Kompleksi hakkında görüşmeler gerçekleştirerek gerekli çalışmalar hakkında fikir teatisinde bulundu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat