Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kasım Ayı Birincileri Anne ile Oğlu Oldu

İlçemizin tek kütüphanesi olan Yunus Emre Halk Kütüphanesi’nin yetkilileri tarafından Kasım ayında en çok kitap okuyanların isimleri belirlendi. Buna göre, kütüphanenin müdavimlerinden okursever Akgün Akdan yetişkin okuyucular arasından birinci olurken oğlu Ahmet Türker Akdan da çocuk okuyucular arasından birinci oldu.
İlçemizin tek kütüphanesi olan Yunus Emre Halk Kütüphanesi’nin yetkilileri tarafından Kasım ayında en çok kitap okuyanların isimleri belirlendi.
Kütüphane üyeleri arasından çocuk okuyucular, genç okuyucular ve yetişkin okuyucular olmak üzere üç kategoride belirlenen isimler arasından kütüphanenin müdavimlerinden anne Akgün Akdan ile oğlu Ahmet Türker Akdan hem kendi kategorileri arasından hem de kütüphanenin üyeleri arasında birinci oldu.
Kendisiyle görüştüğümüz anne Akgün Akdan birinciliği ile ilgili olarak; “çağımızın getirdiği olağanüstü internet kullanıcılığı her alanda olduğu gibi kitap okuma konusunda da etkili oluyor. Birçoğumuz internetten kitap okumayı hatta özetlerini okumayı veya film ve dizileri izlemeyi tercih ediyoruz. Benim için kütüphanenin olması ve güncel kitapların ilçemizde de bulunması oldukça önemli. Okumayı sevenler, okumaya başlamak isteyenler bu fırsatı değerlendirmeli. Hatta ilçemiz halk kütüphanesine üye olması yeni yıl için güzel bir başlangıç olabilir “ dedi.
Oğlu Ahmet Türker Akdan da, birinci olduğu için mutlu olduğunu ve okumaya devam edeceğini söyledi.
Genç okuyucu kategorisi arasından da Üniversite hazırlık öğrencisi Ömer Faruk Sarıkaya da birinci olurken kategoriler arasında dereceye giren isimlerin tamamı ise şöyle;
Çocuk okuyucular arasından;
İbrahim Baltacı Ortaokulu öğrencisi Ahmet Türker Akdan okuduğu 33 kitap sayısı ile birinci, Zafer İlkokulu öğrencisi Ceren Çetin okuduğu 21 kitap sayısı ile ikinci ve yine Zafer İlkokulu öğrencisi Kerem Atuğ da okuduğu 15 kitap sayısı ile üçüncü oldu.
Genç okuyucular arasından;
Üniversite hazırlık öğrencisi Ömer Faruk Sarıkaya okuduğu 8 kitap sayısı ile birinci, Şehit Orhan Durukan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Kader Yeşilöz okuduğu 7 kitap sayısı Escort bayan Bursa ile ikinci ve Dr. Sabiha Uzun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Neriman Başkale de okuduğu 5 kitap sayısı ile üçüncü oldu.
Ve yetişkin okuyucular arasından;
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Akgün Akdan okuduğu 12 kitap sayısı ile birinci, Bartın Üniversitesi öğrencisi Cemile Eker okuduğu 7 kitap sayısı ile ikinci ve ev hanımı Filiz İnel de okuduğu 6 kitap sayısı ile üçüncü oldu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat