Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kaymakam Zafer Engin Gazetemizi ziyaret etti

İlçe Kaymakamı Zafer Engin İade ziyaretlerine başladı. Gazetemiz bürosunu ziyaret eden Engin, Yazı İşleri Müdürümüz Yusuf Özdemir’le gündeme dair sohbet etti.

Yaklaşık 1,5 ay önce ilçemize gelen Kaymakam Zafer Engin İade ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Gazetemiz bürosuna ziyaret eden Kaymakam Engin, Yazı İşleri Müdürümüz Yusuf Özdemir’le sohbet etti. 1,5 ay önce ilçemize geldiğini ve ilçemizi sevdiğine dikkat çeken Engin, pandemi konusunda açıklamalarda bulundu. Ülkemizle birlikte ilçemizde de vaka sayılarında artış olduğuna dikkat çeken Kaymakam Zafer Engin, “ Bu virüsten kurtulmanın tek yolu yetkililer tarafından yapılan uyarıları dikkate almak” dedi. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması halinde virüsün yayılmasının nüne geçileceğini ifade eden Kaymakam Escort İstanbul Engin; “ Bu konuda sık sık bir araya geliyor, çeşitli toplantılar yapıyoruz. Ne yaparız da virüsün yayılmasını önleriz bunu tartışıyoruz. Şuan için çok korkulacak bir konu yok. Gerekli görüldüğü taktirde önlemler daha da arttırılabilir” dedi.

İlçemizde devam eden OSB hakkında ise, alt yapı çalışmalarının devam ettiğine vurgu yapan Kaymakam Zafer Engin; “ inşallah kısa bir süre sonra alt yapı alışmaları tamamlanacak. OSB’nin hayata geçmesi ile birlikte ilçede gözle görülür değişiklikler yaşanacak. İnşallah ilçe adına güzel şeyler olacak” dedi.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaret güncel konularda yapılan sohbetlerle sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat