Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kazada İhmal Can Aldı! Emniyet Kemeri Takmayan 1 Kişi Öldü

Ankara-Niğde otoyolu Yusufkuyusu Mahallesi yakınlarında meydana gelen tek taraflı trafik kazasında emniyet kemeri takmayan 1 kişi yaşama veda ederken 3 kişi de yaralandı.
Hafta sonu meydana gelen tek taraflı trafik kazasında Emniyet kemeri takmayan 1 kişi kaldırıldığı hastanede yaşama veda etti.
Pazar günü saat 08.00 sıralarında, Yusufuşağı Mahallesi mevkii otoban üzerinde meydana gelen kazaile ilgili İddialara göre; 34 plakalı otomobil sürücüsü Ö.Ş. otobanda seyir halinde iken Yusufkuyusu Mahallesi yakınlarında bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç otoban üzerindeki bariyerlere çarparak durabildi. Kazada; aracın içinde bulunan ve kemer takmadığı belirtilen ve ağır yaralanan Y.A. (49), isimli kadın olay yerinden götürüldüğü ilçemiz devlet hastanesinde tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken aynı otomobil içinde bulunan Ö.Ş., N.A. ve K.A. ,isimli şahısların da yaralandığı, tedavilerinin ilçemiz Devlet Hastanesinde yapıldığı öğrenildi.
Kaza yerinde ilçemiz Jandarma olay yeri inceleme timleri tarafından gerekli incelemelerin yapıldığı belirtildi.
Diğer yandan; Şahısların, İstanbul’da bir düğüne katıldıktan sonra Kayseri’ye dönüş yaptıkları ifade edilirken kazada yaşamını yitiren Y.A.’nın da emekli öğretmen olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat