Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kılıç; “GURURLUYUM, ÇÜNKÜ İMAM HATİPLİYİM…!”

Geçtiğimiz günlerde Erol Mütercim’in televizyonda programında İmam Hatiplilere yönelik sözleri sonrası açıklama yapan Tuz Gölü Yardımlaşma Derneği başkanı Ömer Kılıç; “İmam Hatipler var olmaya devam edecektir” dedi.

Erol Mütercimlerin talihsiz, haddini aşan ve kınanması gereken iğrenç sözlerini/iftiralarını sarf ettiği programı üzüntüyle izlemedim, Sonradan bir kaç kere izlemek zorunda kaldım” diyen Dernek Başkanı Kılıç; “  3 Mart 1924’te Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen Tevhid-i Tedrisat Kanunu’nun 4. maddesi gereğince açılan ve yaklaşık yüz yıldır Türk eğitim sisteminde özgün tasarımıyla gelişerek uluslararası düzeyde kabul gören imam hatip okullarına ve mezunlarına kamuoyu önünde, bir televizyon programında iftira ve hakaretlerde bulunan Erol Mütercimler’i şiddetle kınadığını belirtti.

Kılıç, “Milli Eğitim Bakanlığı’na Bakırköy escort bayan bağlı resmi okul türleri içerisinde, bir devlet kurumu olarak faaliyetlerini yürüten imam hatip okulları üzerinden halkımızın benimsediği dini değerleri alenen aşağılama, kamu barışını bozmaya teşebbüs, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmesi nedeniyle söz konusu şahsı kınıyorum” dedi.

Erol Mütercimler’in skandal sözlerine ilişkin açıklama yapan Şereflikoçhisar Tuz Gölü Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Kılıç, “İstisnasız tüm öğrencilerimizin, yüksek insani değerlere sahip bireyler olarak yetişmesi, insanlığa faydalı olmaları yolunda çalışıyoruz. Bir televizyon kanalında imam hatip lisesi öğrencilerimiz için dile getirilen ifadeler kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

Bir insan nasıl bir haleti ruhiye ile topyekun bir camiaya bu sözleri layık görebilir. Şereflikoçhisar İmam Hatip Lisesi 1992 mezunuyum. İmam Hatip Mezunu bir ağabeyim ve yeğenlerim de İmam Hatipli. Cinsi sapık, sahtekar, ahlaksız değilim/değiliz. Birlikte mezun olduğum sınıf arkadaşlarım hiç biri de öyle değil. Hepsi birbirinden kıymetli diyen Kılıç; “Bizler dinine, vatanına, milletine hemen her alanda (imam hatip okulundan mezun olup, Hakim, Savcı, Rektör, Doktor, Emniyet Müdürü, Ziraat Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Arkeolog, İlahiyatçı Esnaf, Çiftçi, Din Görevlisi, Öğretmen, Polis Memuru, Serbest Meslek- Ticaret erbabı, İşçi, Gazeteci/Yazar vs olarak) hizmet etmenin gayretinde olan kimseleriz. Bazıları her fırsatını bulduklarında hadlerini aşarak çirkefleşse, içlerindeki karanlığı açığa vursalar da bizler vakarımızı koruyacak üslubumuzu onların seviyelerine inmeyeceğiz. Ayrıca bilinmesini de istiyoruz ki İmam Hatipleri kasıtlı olarak hedef alan (zaman zaman cevap bile vermeye tenezzül etmediklerimiz dahil) bu zihniyettekiler ne yaparlarsa yapsınlar milletin gönlünde taht kuran İmam Hatipler var olmaya, hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat