Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

“MİLLETİMİZ GÖNLÜNÜ FERAH TUTSUN; GELİYORUZ!”

İYİ Parti İlçe başkanı Avni Yıldırım yapmış olduğu açıklamasında; “Millet, bizi bekliyor; bizi çağırıyor! Bu çağrı öyle yankılanıyor ki, İYİ Parti ailesi öyle bir hızla büyüyor ki, korku dağları sarıyor. Partimize önce davetler, iltifatlar, muvaffak olunamayınca da saldırılar yapılıyor. Ama şunu herkes bilsin ki; biz okyanusları aşıp geldik, derelerde boğulmayız. Milletimiz de gönlünü ferah tutsun; geliyoruz!” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, İYİ Partinin 3. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Yİ Parti Kuruluş Yıldönümüne İlişkin İlçe Başkanlığımızın Kamuoyu Açıklamasıdır diyen Yıldırım; “Biz İYİ’ler ülkemiz tarihinin en zorlu siyasi ikliminde, “Medeniyet Yolunun Taşlarını Sadece Cesurlar Döşer” diyerek, elektrikleri kesilen karanlık salonlardan, elde megafonlarla sandık üzerlerinde yapılan mitinglerden, engellenen kurultaylardan, iftira sağanaklarından, tehditlerden çıkarak bugünlere geldik ve bugün 3’üncü yaşımızı kutluyoruz” dedi.

Bugün, bizim cesaretimizle yıkılan korku duvarları yıkıntıları üzerinden başkaları da geçerek siyaset arenasına çıkma imkanı ve fırsatı bulabiliyorlar diyen Yıldırım; “Bugün yoksulluk, adaletsizlik, mutsuzluk ve umutsuzluk içinde boğulan gençlerimiz, kadınlarımız, erkeklerimiz bizi çağırıyor. Siftahsız dükkan kapatan esnafımız, iş bulamayan gençlerimiz, açlığa mahkum edilen emeklimiz, ürünü para etmeyen, gübre-mazot-yem fiyatlarından dertli, emeklerinin karşılığını alamayan çiftçilerimiz, günden güne alım gücü eriyen beyaz yakalılarımız, alınterini alamayan işçilerimiz, hakları teslim edilmeyen EYT’lilerimiz, gösterge sözleriyle kandırılan memurumuz, şiddetten bezmiş kadınlarımız, çocuğunun cebine harçlık koyamayan babalarımız, akşama sofraya ne koyabilirim diye düşünen annelerimiz…. yani Millet, bizi bekliyor; bizi çağırıyor! Bu çağrı öyle yankılanıyor ki, İYİ Parti ailesi öyle bir hızla büyüyor ki, korku dağları sarıyor” dedi.

Partimize önce davetler, iltifatlar, muvaffak olunamayınca da saldırılar yapılıyor. Ama şunu herkes bilsin ki; biz okyanusları aşıp geldik, derelerde boğulmayız. Milletimiz de gönlünü ferah tutsun; GELİYORUZ! Herkes bilsin ve duysun ki; – Parlementer Sistemi, eksikliklerini giderip geliştirerek yeniden getirecek diyen İYİ parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım açıklamasına şu cümlelerle son verdi.

-Genel Başkanımız Meral AKŞENER’i Cumhurbaşkanı, İYİ Parti’yi iktidar yapacak,

-Laik, Demokratik, Hukuk Devleti ilkelerini onaracak,

-Ve liyakatli kadrolarımızla Türkiye’nin dertlerine derman olacağız.

İYİ Parti 3 yaşında. Kutlu Olsun!

#MilletBiziÇağırıyor

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat