Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

MİLLETVEKİLİ ÇAM’DAN ESNAF ZİYARETİ

Ak Parti Ankara 2.Bölge Milletvekili Lütfiye Selva Çam, ilçemizde esnafları ziyaret ederek, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti hem de sıkıntı ve talepleri dinledi. Genellikle elektrik faturalarından, gübre fiyatlarından, mazot fiyatlarından hatta gıdadaki zamlardan şikayet eden vatandaşları dinleyen Milletvekili Lütfiye Selva Çam, gerekli notları alarak ilgileneceğini söyledi.
Ak Parti Ankara 2.Bölge Milletvekili Lütfiye Selva Çam, ilçemizde esnafları ziyaret ederek, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti hem de sıkıntıları ve talepleri dinledi.
Ziyaret sırasında; Belediye Başkanı Memiş Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan, Kadın Kolları Başkanı Aysun Pekmezci, Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kacar ve Yönetim Kurulu Üyeleri de vardı.
Esnafları tek tek ziyaret eden Milletvekili Lütfiye Selva Çam, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti hem de sıkıntıları ve talepleri dinledi.
Vatandaşlardan genellikle elektrik faturalarının yüksek olmasını, gübre fiyatlarının ve mazot fiyatlarının artmasını hatta gıdadaki zamlar gibi şikayetleri dinleyen Milletvekili Lüftiye Selva Çam, danışmanına not aldırarak ilgileneceğini söyledi.
Esnaf ziyaretinden sonra Muhtarlar Derneğinde, ilçem Muhtarlar Derneği Başkanı Öztekin Kacar ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Milletvekili Çam, muhtarlardan mahallenin sıkıntılarını ve taleplerini istanbul ataköy escort bayan dinledi.
Milletvekili Çam, muhtarlara yaptığı ziyaretinden sonra ilçemizden ayrıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat