Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

MUSTAFA ALICI;“TOPRAK İŞLEYENİN SU KULLANANIN”

Büyükşehir Arpa ve Buğday tohum desteğinde bulunuyor
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın çiftçilere verdiği Arpa ve Buğday tohum desteği ile ilgili bir açıklama yaptı. Alıcı, yaptığı açıklamasında; “Artık Ankara’da çiftçi kazanacak, Ülkemiz kalkınacak” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın çiftçilere verdiği Arpa ve Buğday tohum desteği ile ilgili bir açıklama yaptı.
Alıcı’nın, “Artık Ankara’da çiftçi kazanacak, Ülkemiz kalkınacak” dediği açıklamasının tamamı ise şöyle;
“Göreve geldiği ilk günden bu tarafa Ankara Çiftçisinin her Zaman yanında olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş bu ekim dönemi öncesi de yine çiftçilerimizin yanında oldu. Nohut, mercimek, mısır tohumu, biber, domates fidesinden sonra arpa ve buğday tohum desteğinden de yararlanan çiftçilerimizin isimleri belli oldu.
Bir belediye düşününün ki bütün tarım arazilerini ısrarla satmaya çalışan, bütün uyarılara kulak tıkayan; bir belediye düşünün ki yıllarca kullanılmamış tarım arazileri kısa sürede kullanılır bir hale getirerek Ankara çiftçisine destek sağlayan.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı tarafından çiftçilerimize yönelik arpa ve buğday tohumu desteğinden ilçemiz üreticileri Buğday:821 üreticimiz 33.333 dekar,666.700kğ, Arpa:320 üretici 6300 dekar 157.500 kğ destekten faydalanmıştır.
Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediyeleri vatandaşlarımızın yanında her zaman olduğu gibi bundan sonrada olmaya devam edecektir.
Belediyeciliği beton olarak görenlere, lafla peynir gemisi yürütmeye çalışanlara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş halkçı belediyecilik anlayışıyla en güzel dersi veriyor. Cumhuriyet Halk Partisinin İktidarında halkın her kesiminden bütün vatandaşlarımızın dertlerine sıkıntılarına çözüm olacağımızın teminatını Büyükşehir Belediyelerimiz göstermektedir.
Görev süresi boyunca üreticilerimizin dertlerine derman olan tarlasına tohum bulamayan zorda olan çiftçilerimize umut olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a ilçemiz Kırsal Kalkınma konusunda desteklerini esirgemeyen her fırsatta ilçemizi ziyaret eden Kırsal Kalkınma Daire Başkanımız Mekin Tüzün Beyfendiye ilçemiz üreticileri adına çok teşekkür ederim. ARTIK ANKARA’DA ÇİFTÇİ KAZANACAK, ÜLKEMİZ KALKINACAK.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat