Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Öğretmen ve Öğrenciler e-Twinning projesiyle kadına şiddete dikkat çekiyor

Dr.Sabiha Uzun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri, e-twinning projesiyle kadına şiddete dikkat çekiyor.
Dr. Sabiha Uzun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin İngilizce öğretmeni Emine Öztürk rehberliğinde altı öğrenci ile birlikte yürütülen “e-Twinning” projesi ile kadına şiddete dikkat çekiyor.
e-Twinning projesinin ortakları olan Haymana Ataköy Ortaokulu ve Yozgat Kadışehri Yavuhasan Ortaokulu ile birlikte yürütülen “Kadına Şiddete Karşı Üç Maymunu Oynama! – Harekete Geç! (Never Ignore The Violence Against Women! – Move On!)” isimli proje kapsamında öğrenciler, çeşitli etkinlikler hazırlıyor.
Proje hakkında bilgi veren Dr.Sabiha Uzun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bahri Akyıldız; “Kadına şiddete karşı farkındalık oluşturmak ve daha bilinçli bireyler yetiştirmek için diğer iki ortağımızla birlikte yürüttüğümüz eTwinning projemizin adı, Kadına Şiddete Karşı Üç Maymunu Oynama! – Harekete Geç! (Never Ignore The Violence Against Women! – Move On!)’tir.
Dr. Sabiha Uzun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak projemizi İngilizce öğretmeni Emine ÖZTÜRK rehberliğinde altı öğrencimizle birlikte yürütüyoruz. Proje ortaklarımız Haymana Ataköy Ortaokulu ve Yozgat Kadışehri Yavuhasan Ortaokulu’dur.
Şubat ayı etkinliklerimizin sonuncusu “Eyvah! Afişler Canlandı! (Whoops! The Posters Came to Life!” adlı etkinliğimizdir. Bu etkinlikte öğrencilerimizle birlikte hareketli afişler hazırladık. Öğrenciler kendi canlandırmak istedikleri durumları seçtiler, afişleri için fonlar hazırladılar, sloganlar buldular. Etkinlik sonunda oluşan hareketli afişlerden bir video hazırladık ve bunu da sizinle paylaştık.
Ayrıca, proje ile ilgili videomuz, http://drsabihauzunmtal.meb.k12.tr/ ya da youtube’daki https://www.youtube.com/watch?v=TvafRvW98Mg&feature=youtu.be adreslerinden izlenebilir”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat