Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Öğretmenleri ve ailesi bu yıl da ŞEHİDİNİ UNUTMADI!

2016 yılında Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Sercan Bulak’ın ölümünün yıldönümü nedeniyle öğretmenleri ve ailesi unutmayarak lokma dağıttı.
Kayseri’den geçici görevle Diyarbakır’a giderek PKK’lı teröristlerle girdiği çatışma sonrası şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Sercan Bulak’ın bu yıl ölümünün 5.yıldönümü nedeniyle Ticaret Meslek Lisesi ve Dr.Sabiha Uzun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri, ailesi ve EFA pastanesi tarafından lokma dağıtıldı.
4 saat boyunca yaklaşık 200 kilo dağıtılan lokma tatlılar sırasında baba Yaşar Bulak ile organizatörlüğünün yapan Dr.Sabiha Uzun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Bahri Akyıldız da vardı.
“Oğlu Sercan Bulak’ı, ölümünün yıldönümünde sevgiyle ve özlemle andıklarını” belirten baba Yaşar Bulak da; “Sercanımın ölümünün 5.yıldönümünü nedeniyle mevlid okuttuk. Şimdide oğlumun anısına lokma dağıtıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Sercan’ımı, sevgiyle ve özlemle anıyoruz.
Ayrıca, bu yıl anmada emeği geçen ve ölüm yıldönümünde unutmayarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat