Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Rahman Yollarını Açık Etsin! 11 GENCİMİZ HAFIZ OLDU

İlçemiz Aziz Mahmut Hüdai Erkek Hafızlık Kuran Kursunda eğitim gören 11 gencimiz daha emeklerinin karşılığını alarak Hafız oldular. Bugüne kadar toplam 55 öğrencinin Hafızlık Kuran Kursunu tamamlayarak hafız olduğu öğrenildi.
İlçemizin tek erkek Kuran kursu olan Aziz Mahmut Hüdai Erkek Hafızlık Kuran Kursu’ndan, 11 gencimiz daha hafız oldu.
Hacıembiya mahallesinde bulunan Aziz Mahmut Hüdai Erkek Hafızlık Kuran Kursu’nda eğitim gördükten sonra hafız olmaya hakkeden 11 gencimizin, İmam Hatip Ortaokulu ile birlikte eğitimlerini alarak ortalama 2 yılda hafızlıklarını tamamladıkları belirtildi.
Hafız olan 11 gencimizin, hafızlık sınavını da kazandıktan sonra Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hafızlık diplomasını alacakları öğrenildi.
Hafızlık diploması olan gençlerin; Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapacağı bütün sınav ve mülakatlarda hafızlık diplomasının ön planda olduğu belirtildi. Yani, kendi alanında ilmi çalışmalarında ve ilahiyat fakültelerinde hafızlık diploması olan adayların önceliği olduğu ifade edildi.
Her sene en az 10 öğrencinin hafız olduğu Aziz Mahmut Hüdai Erkek Hafızlık Kuran Kursunda, bugüne kadar toplam 55 öğrencinin kursu Maltepe escort kızlar tamamlayarak hafızlıklarını bitirdikleri öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat